Delta Air Lines | Διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 2023

28 Sep 2022, 10:39 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

TornosNews.gr

Delta Air Lines | Διευρύνει το πρόγραμμα πτήσεων με τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta Air Lines αυξάνει σημαντικά το πρόγραμμα πτήσεων από και προς τη Γερμανία, καθώς και με το Ηνωμένο Βασίλειο, το επόμενο καλοκαίρι.

Αναλυτικά:

Προς και από γερμανικές πόλεις

Εκτός από τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, στο πρόγραμμα πτήσεων επανέρχονται οι συνδέσεις με το Βερολίνο, Ντίσελντορφ και Στουτγάρδη.

Οι πτήσεις ξεκινούν στις 27 Μαρτίου 2023 με την έναρξη της γραμμής Στουτγάρδη-Ατλάντα, η οποία θα εξυπηρετείται τέσσερις φορές την εβδομάδα. Από τις 10 Μαΐου, η Delta θα πετάει και πάλι τρεις φορές την εβδομάδα από το Ντίσελντορφ προς τη Νέα Υόρκη-JFK, ενώ από το Βερολίνο θα πραγματοποιούνται ακόμη και καθημερινές πτήσεις προς τη Νέα Υόρκη.

«Με έως και 50 πτήσεις την εβδομάδα το επόμενο καλοκαίρι, κάνουμε πιο βολικό για τους πελάτες από όλη τη Γερμανία να ταξιδεύουν στις ΗΠΑ και να πραγματοποιούν τα επαγγελματικά ραντεβού εκεί», δήλωσε ο Nicolas Ferri, υπεύθυνος για τις ευρωπαϊκές αγορές της Delta Air Lines.

Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, η επέκταση προς και από τη Γερμανία αποτελεί μέρος του μεγαλύτερου προγράμματος υπερατλαντικών πτήσεων, που αναπτύσσει η Delta, το οποίο μέχρι τώρα περιλαμβάνει περίπου 620 εβδομαδιαίες συνδέσεις από 32 αεροδρόμια στην περιοχή EMEA (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) σε έντεκα αεροδρόμια των ΗΠΑ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο η Delta Air Lines θα επεκτείνει το δίκτυό της προς και από τις ΗΠΑ το 2023 με επιστροφή στο Λονδίνο- Γκατγουικ για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια.

Συνολικά, η Delta θα προσφέρει έως και 15 καθημερινές πτήσεις το επόμενο καλοκαίρι μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και ΗΠΑ.

Θα υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια όλο το χρόνο από το Λονδίνο Χίθροου - Λος Άντζελες, από το Λονδίνο/ Γκάτγουικ προς τη Νέα Υόρκη-JFK και πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις με την Ατλάντα όλο το καλοκαίρι από το Εδιμβούργο.

«Αυτό το καλοκαίρι σημειώθηκε εξαιρετικά υψηλή ζήτηση για ταξίδια και προσθέτοντας περισσότερα δρομολόγια και επιπλέον συχνότητες, η Delta μαζί με τον συνεργάτη της Virgin Atlantic θα προσφέρει περισσότερες επιλογές για άνετα ταξίδια το επόμενο έτος», δήλωσε ο Nicolas Ferri

Μαζί με τον συνεργάτη της Virgin Atlantic, η Delta θα προσφέρει έως και 40 καθημερινές πτήσεις μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2023.

Οι πελάτες θα έχουν μια δεύτερη πύλη του Λονδίνου προς τις Ηνωμένες Πολιτείες καθώς η Delta ξεκινά την καθημερινή απευθείας εξυπηρέτηση από το Γκατφουικ στη Νέα Υόρκη - JFK από τις 11 Απριλίου 2023.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα