Jet2: Νέες συνδέσεις από το Εδιμβούργο με Σαντορίνη, Σκιάθο, Πρέβεζα - «Ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα»

27 May 2022, 11:15 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Χριστίνα Λαΐνοπούλου

Jet2: Νέες συνδέσεις από το Εδιμβούργο με Σαντορίνη, Σκιάθο, Πρέβεζα - «Ισχυρή ζήτηση για Ελλάδα»

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Oι Jet2.com και Jet2holidays ξεκίνησαν στις 26 Μαϊου τις πρώτες αεροπορικές συνδέσεις από το Εδιμβούργο στη Σαντορίνη.

Η σύνδεση σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος του τουρ οπερέιτορ σε Μεσογειακούς προορισμούς, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ελλάδα, με τις πτήσεις προς Σαντορίνη να έχουν συχνότητα μια φορά την εβδομάδα (Πέμπτες) και να διαρκούν έως τις 27 Οκτωβρίου.

Εν τω μεταξύ, η πρώτη πτήση προς Σκιάθο από το Εδιμβούργο αναχωρεί σήμερα, Παρασκευή, 27 Μαϊου, και ακολουθούν οι πρώτες πτήσεις προς Σμύρνη το Σάββατο και Πρέβεζα την Κυριακή.

Η έναρξη πτήσεων προς ελληνικούς και τουρκικούς προορισμούς από τη βάση του Εδιμβούργου έρχεται ως απάντηση της ισχυρής ζήτησης που καταγράφουν οι εταιρίες από τοπικούς πελάτες και τουριστικούς πράκτορες για πτήσεις και διακοπές.

Η προσθήκη της Σαντορίνης, τη Σκιάθου, της Σμύρνης και της Πρέβεζας στο καλοκαιρινό πρόγραμμα των Jet2.com και Jet2holidays από το Εδιμβούργο σημαίνει ότι οι εταιρίες δραστηριοποιούνται σε εννέα Ελληνικούς προορισμούς από την ίδια βάση (Κέρκυρα, Κρήτη, Κως, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Χαλκιδική και Ζάκυνθος) και σε τέσσερις Τουρκικού (Αττάλεια, Μπόντρουμ, Νταλαμαν και Σμύρνη).

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα