Easyjet | Πιλότοι και αεροσυνοδοί σε ρόλο νοσοκόμου στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

14 Jan 2021, 10:00 | ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Easyjet | Πιλότοι και  αεροσυνοδοί σε ρόλο νοσοκόμου στα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Γρήγορη εκπαίδευση, ώστε να μπορούν να εμβολιάζουν το κοινό κατά του κορωνοϊού θα λάβουν οι πιλότοι και αεροσυνοδοί  της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας EasyJet, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Επιπροσθέτως, η Easyjet ανέφερε ότι αναμένει εκατοντάδες από τους υπαλλήλους της να προσφερθούν εθελοντικά, ώστε μετά από ταχεία εκπαίδευση να μπορούν να λάβουν μέρος στις διαδικασίες εμβολιασμού που διενεργούνται σε όλη τη χώρα.

Ήδη, πάνω από 3000 μέλη πληρώματος έχουν εκπαιδευτεί στην παροχή πρώτων βοηθειών, έχουν λάβει τη σχετική πιστοποίηση και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Λονδίνο, το Μπρίστολ, το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ, το Εδιμβούργο, τη Γλασκόβη και το Μπέλφαστ, ενώ σύμφωνα με την ΕasyJet, το πλήρωμά της είναι σε θέση για να υποστηρίξει την Εθνική Υπηρεσία Υγείας στο πανεθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού.  Από πλευράς τους, τα μέλη του πληρώματος δηλώνουν ότι λόγω της εκπαίδευσής τους, έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εξαιρετικές υπηρεσίες στην προσπάθεια εμβολιασμού της χώρας.

Σημειώνεται ότι η EasyJet, όπως και άλλες αεροπορικές εταιρείες, λειτουργεί με μειωμένο πρόγραμμα πτήσεων από την αρχή της πανδημίας, με πολλούς από τους υπαλλήλους της να βρίσκονται σε αναστολή.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα