Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ιστορικά Καλάβρυτα

02 Apr 2024, 15:54 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

TornosNews.gr

Η Όλγα Κεφαλογιάννη συνόδευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα ιστορικά Καλάβρυτα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τον Πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη συνόδευσε η Υπουργός Τουρισμού  Όλγα Κεφαλογιάννη κατά  την επίσκεψη  του στα ιστορικά Καλάβρυτα, όπου είχαν  την ευκαιρία να δουν  από κοντά μοναδικά τοπόσημα της περιοχής, τα οποία σηματοδοτούν τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της και συνδυάζονται με την ιδιαίτερη πολιτιστική παράδοση της πόλης.

Ο Πρωθυπουργός και η Υπουργός  Τουρισμού ξεναγήθηκαν στη Μόνη της Αγίας Λαύρας , στο οινοποιείο Cavino (Μέγα Σπήλαιο), στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και στον Συνεταιρισμό Καλαβρύτων. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που αναπτύχθηκε στο δημαρχείο παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας,  Ν. Φαρμάκη και του Δημάρχου Καλαβρύτων, Θ. Παπαδόπουλου, τονίστηκε η δυναμική της περιοχής για τουριστική ανάπτυξη, καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσα από την ανάδειξη του πολιτιστικού πλούτου, την ανάπτυξη των ειδικών μορφών τουρισμού αλλά και την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών της περιοχής, όπως είναι το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Η Υπουργός Τουρισμού  έδωσε το μήνυμα για βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη  με ισόρροπη διάχυση της επισκεψιμότητας και του οφέλους, τόσο για την περιοχή όσο και για ολόκληρη την Ελλάδα.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα