Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

29 Feb 2024, 11:07 | ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ

TornosNews.gr

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη του Κατάρ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η ενίσχυση και η εμβάθυνση της συνεργασίας Ελλάδας και Κατάρ στον τομέα του τουρισμού ήταν το βασικό θέμα της συνάντησης που είχε η Υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη με τον πρέσβη της χώρας κ. Ali Khalfan Al-Mansouri.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε στον πρέσβη τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιουργούνται  την περίοδο αυτή στην Ελλάδα για επενδύσεις στον τομέα του τουρισμού και υπογράμμισε ότι η  χώρα μας συγκαταλέγεται σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς για τις αραβικές χώρες, γεγονός που αποδεικνύεται και από τον  συνεχώς αυξανόμενο αριθμό επισκεπτών στην Ελλάδα.

Εξετάστηκε μάλιστα η προοπτική υπογραφής ενός νέου επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεννόησης και η ανταλλαγή τουριστικής τεχνογνωσίας, καθώς και η προώθηση της αεροπορικής συνεργασίας ιδίως σε σημαντικούς προορισμούς της Ασίας, όπου η χώρα μας δεν διαθέτει απευθείας αεροπορική σύνδεση, με στόχο την αύξηση την ταξιδιωτικών ροών.

Τέλος, συζητήθηκε και η πραγματοποίηση επίσκεψης της Υπουργού κας Κεφαλογιάννη στο Κατάρ, στο άμεσο μέλλον, στο πλαίσιο και της αξιοποίησης της συγκυρίας της ιδιαιτέρως επιτυχούς επισκέψεως του κ. Πρωθυπουργού στο Κατάρ.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα