ΙΤΕΠ | Παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις του στη συνέλευση

04 Apr 2024, 14:04 | ΞΕΕ

TornosNews.gr

ΙΤΕΠ | Παρουσιάστηκε το έργο και οι δράσεις του στη συνέλευση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

To ;έργο του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων (ΙΤΕΠ) παρουσιάστηκε στη Γενική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Μ.Βρετανία. Ειδικότερα:

  • Η Πρόεδρος του ΙΤΕΠ κυρία Κωνσταντίνα Σβύνου, παρουσίασε τις έρευνες, και μελέτες του ΙΤΕΠ με τα συνοπτικά αποτελέσματα αυτών, καθώς και το έργο και οι δράσεις του ΙΤΕΠ το 2023,
  • Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΤΕΠ καθηγητής Γιώργος Πετράκος παρουσίασε τις νέες μεθόδους ανάλυσης και οπτικοποίησης των δεδομένων των ερευνών που εφαρμόζει η επιστημονική ομάδα του ΙΤΕΠ, οι οποίες υλοποιούνται στο πλαίσιο των νέων υπηρεσιών και προϊόντων που προσφέρει το ΙΤΕΠ στα μέλη και τους συνεργάτες του.
     

Τέλος, στην εκδήλωση βραβεύτηκαν ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος και η επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας του ΙΤΕΠ κ. Σοφία Πανούση για την προσφορά τους στο ΙΤΕΠ.

  • Μετά τη συνέλευση, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν, εκτός από τα μέλη του ΙΤΕΠ, διακεκριμένα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, της Πολιτείας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και στελέχη επιχειρήσεων από το χώρο της ξενοδοχίας και συμβουλευτικών εταιρειών.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γεώργιος Χατζημάρκος, η Αναπληρώτρια Περιφερειάρχης Αττικής κ. Χριστίνα Κεφαλογιάννη και ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα