Στις 8 Φεβρουαρίου η γενική συνέλευση του ΞΕΕ- Τι λέει στο μήνυμά του ο κ.Βασιλικός

18 Jan 2019, 16:59 | ΞΕΕ

TornosNews.gr

Στις 8 Φεβρουαρίου η γενική συνέλευση του ΞΕΕ- Τι λέει στο μήνυμά του ο κ.Βασιλικός

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιείται η 8η Γενική Συνέλευση των μελών του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδας, στη διάρκεια της οποίας θα τεθούν στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου όλα τα μεγάλα ζητήματα του κλάδου. 

Mε αφορμή τη συνέλευση ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ.Αλέξανδρος Βασιλικός απηύθηνε το ακόλουθο μήνυμα στους ξενοδόχους:

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Tο 2018 οι αφίξεις για τον ελληνικό τουρισμό κινήθηκαν σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα. Ωστόσο τα ελληνικά ξενοδοχεία δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν αυτή τη δυναμική καθώς είναι υποχρεωμένα να λειτουργούν μέσα σε ένα περιβάλλον υπερφορολόγησης και αθέμιτου ανταγωνισμού από τον ανεξέλεγκτο ακόμη αριθμό των κατοικιών που προσφέρονται προς τουριστική μίσθωση.

Οι προκλήσεις και οι αβεβαιότητες της νέας χρονιάς απαιτούν εγρήγορση και ετοιμότητα. Γι αυτό και όλα τα μεγάλα και κρίσιμα ζητήματα για τα ελληνικά ξενοδοχεία θα βρεθούν στο επίκεντρο της 8ης Γενικής Συνέλευσης των μελών του Ξ.Ε.Ε., η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 16.00 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan ΕXPO, στο χώρο του Διεθνούς Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος, όπου θα διεξαχθεί και η μεγάλη κλαδική έκθεση HORECA.

Η μαζική συμμετοχή έχει αξία. Η παρουσία όλων μας σε αυτή την κορυφαία διαδικασία για τον κλάδο είναι η ικανή και αναγκαία συνθήκη προκειμένου τα ζητήματα του ελληνικού ξενοδοχείου να μπουν ψηλά στην ατζέντα του δημόσιου διαλόγου στη χώρα μας και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη φωνή μας στα κέντρα εξουσίας.

Με τη βεβαιότητα της γόνιμης και παραγωγικής συνάντησής μας στις 8 Φεβρουαρίου 2019, σας στέλνω τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή χρονιά.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα