Marketing Greece: Οδοιπορικό στην Ήπειρο

08 May 2023, 17:07 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

Marketing Greece: Οδοιπορικό στην Ήπειρο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

«Η Ήπειρος έχει μυστικά που κρατάνε από πάντα… ή θα στα ψιθυρίσει ή θα στα φωνάξει»…

Με αυτή τη φράση η πρώτη ταινία της Marketing Greece για την Ήπειρο υποδέχεται τους ταξιδιώτες σε ένα επικό οδοιπορικό. Φυσικοί ήχοι που σε ταξιδεύουν και μεγαλειώδη κινηματογραφικά πλάνα που καθηλώνουν, δίνουν τη σκυτάλη στην ηχώ της Ηπείρου. Μια αέναη ηχώ που διαπερνά τον τόπο, ντύνει μοναδικά την πολύτιμη άυλη πολιτιστική κληρονομιά του και συντροφεύει τους ανθρώπους του σε κάθε στιγμή. Παραδοσιακή μουσική και τραγούδια που ταξιδεύουν μέσα στον χρόνο και κουβαλούν την ιστορία της Ηπείρου σε νότες και στίχους γραμμένους από την ψυχή των κατοίκων της.

«Εδώ όσο και να τρέχεις ο τόπος έχει τον δικό του χρόνο»

Επιβλητικοί ορεινοί όγκοι, φαράγγια που κόβουν την ανάσα, ανέγγιχτα δάση και έντονη παρουσία του υγρού στοιχείου. Ένας καμβάς εικόνων και εμπειριών παρασύρουν τον ταξιδιώτη σε μια αργή και αναζωογονητική περιπλάνηση στο φυσικό μεγαλείο της Ηπείρου. 

«Μόνο κάντε μου μια χάρη. Να πατάτε ελαφριά γιατί εδώ η γης είναι γεμάτη δώρα»

Με σεβασμό σε αυτόν τον ανόθευτο τόπο, τα απαράμιλλης ομορφιάς τοπία, τους μοναδικούς καρπούς που απλόχερα προσφέρει η φύση, τους φιλόξενους ανθρώπους και την κληρονομιά που οι ίδιοι μεταφέρουν στην νέα γενιά, η Ήπειρος δίνει το στίγμα της.

Με έμφαση στις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και δίνοντας προτεραιότητα σε λιγότερο γνωστούς προορισμούς, η Marketing Greece με την ταινία Epirus | Echoes Of Eternity εμβαθύνει στην ταυτότητα της Ηπείρου και αναδεικνύει το πλήθος των εμπειριών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς της. Ταυτόχρονα, θέτοντας ως κομβικής σημασίας προτεραιότητα την προστασία της ταυτότητας και του περιβάλλοντος της Ηπείρου, παροτρύνει τους επισκέπτες να την ανακαλύπτουν με σεβασμό και να την απολαμβάνουν με υπεύθυνο τρόπο. 

Αξιοποιώντας την 3D Audio τεχνολογία και με μοναδική προϋπόθεση τη χρήση συμβατικών ακουστικών, η ταινία με όχημα τους ήχους μεταφέρει τον θεατή μέσα στον προορισμό, κάνοντας την εμπειρία περισσότερο βιωματική. 

Η νέα ταινία της Marketing Greece, υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον στρατηγικό της εταίρο AEGEAN και την εταιρεία παραγωγής Okay Nice, και είναι υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Ηπείρου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα