Νέο βίντεο τουριστικής προβολής της Θάσου: Ο πλούτος των χειροτεχνιών, τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα και η κουλτούρα των κατοίκων

16 Jan 2023, 14:59 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

Νέο βίντεο τουριστικής προβολής της Θάσου: Ο πλούτος των χειροτεχνιών, τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα και η κουλτούρα των κατοίκων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Οι άνθρωποι της Θάσου και οι δημιουργίες τους είναι οι πρωταγωνιστές του νέου μας video Thassos | Traditional crafts & local products. Ο πλούτος των χειροτεχνιών (crafts), τα δημοφιλή τοπικά προϊόντα της Θάσου και η παράδοση και κουλτούρα των κατοίκων του νησιού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο αποτυπώνοντας το έντονο στοιχείο αυθεντικότητας του προορισμού και αναδεικνύοντας την πολιτιστική του αξία. Στόχος του video είναι ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος του προορισμού με εμπειρίες πέρα από το ήλιος και θάλασσα και η προώθηση του στα διεθνή κοινά.

Μια ξενάγηση λοιπόν για το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό από την εύπλαστη κεραμική στην απαιτητική μαρμαρογλυπτική με το παγκόσμιάς φήμης μάρμαρο Θάσου και από την ελαιοπαραγωγή στη φημισμένη μελισσοκομία του νησιού.   

Το video δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας – Θάσου: Σύνδεσμος Ξενοδόχων Καβάλας, Ένωση Ξενοδόχων Θάσου, Επιμελητήριο Καβάλας, Fraport Greece, AEGEAN, Marketing Greece.

Το νέο video Thassos | Traditional crafts & local products αποτελεί τη δεύτερη παραγωγή της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας - Θάσου για το 2022, καθώς προηγήθηκε, τον Σεπτέμβρη, το λανσάρισμα του video Mt Pangaio | A mountain getaway from Kavala. Μια διαφορετική πρόταση για το εύρος των εμπειριών που προσφέρει η Καβάλα εστιάζοντας στις παγκόσμιες τάσεις των ταξιδιωτών που αναζητούν την επαφή με το περιβάλλον και τις δραστηριότητες στη φύση. 

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει εκδήλωση παρουσίασης των πεπραγμένων της Σύμπραξης Τουρισμού Καβάλας - Θάσου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα