Ο Open Air χαρακτήρας της ζωής στην Αθήνα στο νέο video της Marketing Greece και της AEGEAN

17 Oct 2022, 15:00 | ΣΕΤΕ

TornosNews.gr

Ο Open Air χαρακτήρας της ζωής στην Αθήνα στο νέο video της Marketing Greece και της AEGEAN

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Με στόχο να αναδειχθεί ο open air χαρακτήρας της ζωής στην Αθήνα, η Marketing Greece και o στρατηγικός της εταίρος AEGEAN δημιουργούν το νέο video της πόλης με τίτλο Open Air Athens και ξεναγούν το ταξιδιωτικό κοινό στις εμπειρίες που μπορεί να απολαύσει στους υπαίθριους χώρους της πρωτεύουσας, όλη τη διάρκεια του έτους, συναντώντας ανθρώπους ανοικτούς και φιλικούς. 

Στο διάρκειας 1:30’’ video, ο θεατής παρακολουθεί την πρωταγωνίστρια του video να υποδύεται μια σύγχρονη γυναίκα της πόλης και σκηνοθέτη θεάτρου, η οποία παραχωρεί online συνέντευξη σε μια ταράτσα με φόντο την Ακρόπολη. Και μέσα από ένα ευρηματικό σενάριο προβάλλει τον ανοικτό χαρακτήρα της πόλης και των κατοίκων της, απαντώντας στην ερώτηση «Τι είναι αυτό που την εμπνέει»; Με όχημα την ατμόσφαιρα της πόλης και το ξεχωριστό υπαίθριο αστικό τοπίο, η πρωταγωνίστρια αποτυπώνει το αθηναϊκό lifestyle με παραλληλισμούς και παρουσιάζει το πλήθος των open air εμπειριών που μπορεί ο επισκέπτης να απολαύσει στην πόλη μέσα από τη δική της καθημερινότητα. 

Πρωϊνό και καφές στο χέρι από new age φούρνο της γειτονιάς, βόλτα με το ποδήλατο με φόντο open sights της πόλης, χαλαρές στιγμές στη θάλασσα, yoga και χαλάρωση στο πάρκο, μεσημεριανό φαγητό σε πεζόδρομους και βραδινή έξοδος με φίλους. Ένα οδοιπορικό από το σύγχρονο vibe της πόλης στην πολιτιστική της ταυτότητα και από τις στιγμές ατομικής χαλάρωσης στις ατμοσφαιρικές βραδιές με παρέες και φιλική διάθεση.   

Παραμένοντας σταθεροί στη στρατηγική τοποθέτηση της Αθήνας ως ένα all year round city break προορισμό, το νέο video δίνει έμφαση στο open culture και lifestyle προϊόν της πόλης. Ένα πλεονέκτημα που μπορεί να ενδυναμώσει το brand identity της και να ενισχύσει περαιτέρω τη θέση της στον ευρωπαϊκό τουριστικό χάρτη. 

Δείτε το Open Air Athens video...

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα