ΣΕΤΚΕ: Τέλος στον «πόλεμο» λάσπης, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

14 Jun 2019, 12:19 | ΣΕΤΚΕ

TornosNews.gr

ΣΕΤΚΕ: Τέλος στον «πόλεμο» λάσπης, ο λόγος στη Δικαιοσύνη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Για "ψέματα, ανακρίβειες και έναν ειδεχθή «αγώνα» να ακυρώσουν το έργο της διοίκησης της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος" κάνει λόγο η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, απαντώντας σε κατηγορίες και αιτιάσεις σε βάρος της από Ομοσπονδίες καταλυμάτων. Η ΣΕΤΚΕ υπογραμμίζει ότι είναι η τελευταία φορά που απαντά με Δελτίο Τύπου και θα προσφεύγει στη Δικαιοσύνη.

Ως προς την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τουριστικών Καταλυμάτων ΚΥΚΛΟΣ, που χαρακτήριζε επιζήμια για τα καταλύματα τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπέγραψε η ΣΕΤΚΕ, η Συνομοσπονδία καταθέτει την απάντηση του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασιακών Σχέσεων νομού Χανίων, σε ερώτηση της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων του Νομού Χανίων «Άπτερα», σχετικά με τη σύμβαση εργασίας, στην οποία υπάγονται οι εργαζόμενοι στα μη κύρια τουριστικά καταλύματα. Σύμφωνα με αυτή, οι επιχειρήσεις μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων υποχρεούνταν να εφαρμόζουν τη ΣΣΕ Ξενοδοχοϋπαλλήλων, τονίζοντας, μάλιστα, πως οι μισθοί που αναφέρονται σε αυτή είναι ευνοϊκότεροι από αυτούς που προβλέπονται στη ΣΣΕ των μη κύριων τουριστικών καταλυμάτων, που υπογράφηκε μεταξύ ΣΕΤΚΕ και ΠΟΕΕΤ.

Το Tornos News δεν πρόκειται να δημοσιεύει σε αυτόν τον εμφύλιο πόλεμο των εκπροσώπων των τουριστικών καταλυμάτων ανά την Ελλάδα ανακοινώσεις και σχόλια με δυσφημιστικές εκφράσεις και χωρίς επιχειρήματα.

 Δείτε

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα