Ι.Ρέτσος: Πρωταθλητής της ελληνικής οικονομίας ο τουρισμός

13 Feb 2016, 12:52 | ΠΟΞ

TornosNews.gr

Ι.Ρέτσος: Πρωταθλητής της ελληνικής οικονομίας ο τουρισμός

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Mε ένα παρατεταμένο χειροκρότημα που σχολιάστηκε, επιδοκίμασαν, χθες, την ομιλία του Προέδρου της Πανελληνίας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γιάννη Ρέτσου οι περίπου 1.000 ξενοδόχοι που παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο κ. Ρέτσος, απευθυνόμενος στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, ανέφερε, μεταξύ άλλων: "διασφαλίστε μας ένα περιβάλλον ομαλής λειτουργίας των επιχειρήσεων μας και εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά για μία ακόμη φορά: τον τουρισμό πρωταθλητή της ελληνικής οικονομίας".

Ο Πρόεδρος της ΠΟΞ σημείωσε ότι η τουριστική ζήτηση είναι ισχυρή για την Ελλάδα και την εφετινή σεζόν. Όμως, απαρίθμησε μία σειρά από παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τον ελληνικό τουρισμό, όπως το μεταναστευτικό, την καθυστέρηση ολοκλήρωσης της αξιολόγησης, τα προβλήματα που επανεμφανίστηκαν στο τραπεζικό σύστημα και διογκώνονται από τις διεθνείς εξελίξεις και το θέμα της αδυναμίας κάλυψης των νέων αναγκών που έχουν προκύψει για την έκδοση θεωρήσεων παράλληλα με την εξασφάλιση βιομετρικών στοιχείων.  

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα