Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

17 Jun 2024, 07:17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδι εξοικείωσης στη Θεσσαλονίκη για προβολή σε δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Υπηρεσία Ε.Ο.Τ. Εξωτερικού Γαλλίας διοργανώνει, ταξίδι εξοικείωσης από 26 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου, στη Θεσσαλονίκη, με τη συμμετοχή δημοσιογράφου και φωτογράφουτου γαλλικού LGBTQI+ περιοδικού, Têtu.

Το Têtu είναι το κορυφαίο δημοφιλές έντυπο και site LGBTQI+ στη Γαλλία, με περισσότερους από 400.000 αναγνώστες κυρίως ανδρών που ζουν σε μεγάλες πόλεις, εργάζονται και έχουν υψηλό ενδιαφέρον για το lifestyle και τα ταξίδια. Οι αναγνώστες του έχουν υψηλή αγοραστική δύναμη και ανώτερο κοινωνικοοικονομικό επίπεδο.

Οι δημοσιογράφοι θα συλλέξουν υλικό για τη συγγραφή δισέλιδου αφιερώματος για την περιοχή της Θεσσαλονίκης, καλύπτοντας τόσο το Europride, όσο και εντάσσοντας την μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας ως ιδανικό προορισμό city break και τουρισμού LGBTQI+ για το γαλλικό κοινό. Το αφιέρωμα στην περιοχή θα καλύπτει ομοίως τα αξιοθέατα, τον πολιτισμό, το lifestyle και τη νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και θα αναπαραχθεί και διαδικτυακώς. Το αφιέρωμα αναμένεται να δημοσιευθεί τον Σεπτέμβριο και τον Ιούλιο του 2024, αντίστοιχα.

H Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γαλλίας θα συνεργαστεί με τον Τουριστικό Οργανισμό Θεσσαλονίκης και τους διοργανωτές του Europride για τη δωρεάν παροχή διαμονής, ταξιδιωτικών εμπειριών, εσωτερικών μετακινήσεων, γευμάτων και τυχόν απαραίτητων ξεναγήσεων για την ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία των δύο Γάλλων δημοσιογράφων.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα