Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

15 Jun 2024, 19:45 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Έκθεση Κρητικού Οίνου Wines@Fortezza 2024 στο Ρέθυμνο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 21 Ιουνίου στο Φρούριο Φορτέτζας στο Ρέθυμνο της Κρήτης, έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί η έκθεση Κρητικού οίνου με τίτλο Wines@Fortezza 2024. Στην έκθεση θα συμμετέχουν επαγγελματίες οινοπαραγωγοί, οι οποίοι θα προσφέρουν ποιοτικά αγροδιατροφικά προϊόντα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, μεταξύ άλλων θα λάβει χώρα γευσιγνωσία κρασιού και εκπαίδευση των επισκεπτών σχετικά με τον οίνο. Περαιτέρω, θα υπάρχει η δυνατότητα δικτύωσης των εκθετών μεταξύ τους, προκειμένου να μπορέσουν να προκύψουν συνδυασμένες υπηρεσίες και προϊόντα οινικού και γαστρονομικού τουρισμού.

Στόχος της έκθεσης, είναι η ανάδειξη της δυναμικής των ενεργειών που γίνονται από φορείς και ιδιώτες οινοποιούς καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οι οποίες παρέχουν στον επισκέπτη πληθώρα οινικών εμπειριών και δράσεων γευσιγνωσίας. Φιλοξενώντας και συνδιοργανώνοντας την Έκθεση Κρασιού, το Ρέθυμνο έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την εικόνα του ως οινικός και γαστρονομικός τουριστικός προορισμός προς τους εν δυνάμει επισκέπτες στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στην προώθηση του εναλλακτικού και βιώσιμου τουρισμού.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα