Δεύτερη επίσκεψη στελεχών της ΑΒΤΑ στην Καλαμάτα ενόψει του συνεδρίου της στην Costa Navarino

30 May 2024, 06:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δεύτερη επίσκεψη στελεχών της ΑΒΤΑ στην Καλαμάτα ενόψει του συνεδρίου της στην Costa Navarino

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

H Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ην. Βασιλείου και Ιρλανδίας διοργανώνει ταξίδι εξοικείωσης στην Καλαμάτα, κατά το χρονικό διάστημα από 30 έως 1 Ιουνίου, με τη συμμετοχή 2 εκπροσώπων της ΑΒΤΑ (Ένωση Βρετανών ταξιδιωτικών πρακτόρων).

Στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΟΤ για ενδυνάμωση της εικόνας της Ελλάδας στον συνεδριακό τουρισμό, και κατόπιν της ανακοίνωσης της ΑΒΤΑ σχετικά με την απόφαση της για την επιλογή της Ελλάδας ως προορισμού ο οποίος θα φιλοξενήσει το προσεχές συνέδριο της Ένωσης στην Πελοπόννησο από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, η Υπηρεσία ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας, υλοποιεί  δεύτερο ταξίδι επιθεώρησης επιπλέον δύο στελεχών της ΑΒΤΑ.  Το εν λόγω ταξίδι θα συμβάλει  σημαντικά στην ορθότερη οργάνωση της διεξαγωγής του σημαντικότερου  επαγγελματικού συνεδρίου για την ταξιδιωτική αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου  και συνεπώς προώθηση της Ελλάδας ως αξιόπιστου διοργανωτή συνεδρίων  αλλά και της αναγνώρισης των δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής της Πελοποννήσου στην βρετανική αγορά.

Η ΑBTA έχει ιστορία 60 ετών, αποτελεί την κορυφαία και πολυπληθέστερη επαγγελματική ένωση του Ην. Βασιλείου (4.600 μέλη), συνεργάτης της Βρετανικής Πολιτικής Αεροπορίας και όνομα καθιερωμένο στη συνείδηση του βρετανικού κοινού, ως συνώνυμο της αξιόπιστης επιλογής ταξιδιωτικών πρακτόρων, της καθιέρωσης επαγγελματικών προτύπων , καθώς και της παροχής βοήθειας προς τους ταξιδιώτες.

Η εν λόγω Ένωση πραγματοποιεί κάθε χρόνο το ετήσιο συνέδριο της σε διαφορετική χώρα με σκοπό την προβολή του εν λόγω προορισμού, τόσο στο δίκτυο των μελών της, αλλά και σε πληθώρα βρετανικών μέσων που συμμετέχουν και καλύπτουν τη δράση.

Το συνέδριο περιλαμβάνει προσκεκλημένους ομιλητές, panel discussions, εκδηλώσεις, επιχειρηματικές συνεδρίες, καθώς και αρκετές προγραμματισμένες δραστηριότητες στην περιοχή, με στόχο την εξοικείωση των συνέδρων με τον προορισμό. Είναι ιστορικά διαπιστωμένη η θετική ανταπόδοση προς τον προορισμό και ειδικότερα προς την περιοχή του συνεδρίου, λόγω της δημιουργίας θετικών άρθρων, με τους συνέδρους να είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές των τουριστικών της δυνατοτήτων.

Το επικείμενο συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Costa Navarino αναμένεται να παρακολουθήσουν περίπου 400 σύνεδροι και ανωτέρα στελέχη του συνδέσμου, καθώς και εκπρόσωποι βρετανικών μέσων.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα