Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο

29 May 2024, 09:22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Αγίου Νικολάου: Παράταση ωραρίου λειτουργίας εμπορικών καταστημάτων τη θερινή περίοδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο δήμος Αγίου Νικολάου αποφάσισε την προαιρετική παράταση έως και 15 Νοεμβρίου για το τρέχον έτος του ωραρίου λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, που βρίσκονται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου πέραν του νομοθετημένου ωραρίου.

Η απόφαση ισχύει για Δευτέρα έως Σάββατο από 8:00 - 23:00 και την Κυριακή από 10:00 - 23:00 συμπεριλαμβανομένων και Εορτών, εκτός από την ημέρα του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (15η Αυγούστου) και την ημέρα της επετείου του «ΟΧΙ» (28η Οκτωβρίου).

Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, θα λειτουργούν με απαραίτητη προϋπόθεση την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας και του καθορισμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Η απόφαση δεν καταλαμβάνει ζητήματα που ρυθμίζονται με τις ειδικές διατάξεις που διέπουν το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και των καταστημάτων παροχής υπηρεσιών που λειτουργούν όλες τις ώρες της ημέρας και τις ημέρες της εβδομάδας καθώς και των εν λόγω καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα