Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

25 May 2024, 22:56 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων: Ζητείται Ειδικός Συνεργάτης με εμπειρία σε θέματα τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Στέφανος Χαράλαμπος Πενηντάρχου Πουλημένος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να προβεί στην πλήρωση με επιλογή μιας θέσης Ειδικού Συνεργάτη με εμπειρία σε θέματα τουρισμού.

Ειδικότερα, ο/η Ειδικός Συνεργάτης θα βοηθά στον σχεδιασμό και θα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και γνώμες γραπτά ή προφορικά για την υλοποίηση και διοργάνωση εκδηλώσεων για την τουριστική ανάπτυξη των περιοχών του Δήμου, για θέματα τουριστικής προβολής, θα μεριμνά για την ανάπτυξη δράσεων ενημέρωσης και πληροφόρησης για θέματα τουρισμού και δημοσίων σχέσεων, θα συνεπικουρεί σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου τη διοργάνωση, την υποδοχή, τη φιλοξενία και την ξενάγηση ξένων προσωπικοτήτων ή και ομάδων ημεδαπών και αλλοδαπών, θα υποστηρίζει την υλοποίηση εκδηλώσεων, ημερίδων, συνεδρίων, διασκέψεων καθώς και οποιαδήποτε σχετική δραστηριότητα γίνεται υπό την αιγίδα του Δήμου 

Ο Ειδικός/ή Συνεργάτης θα υπόκειται απευθείας στην ιεραρχική εξάρτηση του Δημάρχου, για την επικουρία του οποίου θα προσληφθεί  και θα ασκεί καθήκοντα επιτελικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες, οποιασδήποτε μορφής. Το συμβουλευτικό του/της έργο θα απευθύνεται απευθείας στον Δήμαρχο, το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δημοτική Επιτροπή ανάλογα με τις αρμοδιότητές του/της.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, μπορούν να υποβάλλονται έως και την Τρίτη 28 Μαΐου.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα