Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024

23 May 2024, 07:50 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Οι τιμές σε παραλίες του Μαλεβιζίου για το 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τις τιμές που ισχύουν για τη νέα σεζόν στις παραλίες του Μαλεβιζίου Ηρακλείου Κρήτης όρισε η Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου, Μ.Α.ΕΔ.Η.Μ.

Σημειώνεται ότι η λειτουργία των παραλιών έχει ξεκινήσει και τελειώνει περίπου στις 25 Οκτωβρίου, ανάλογα με την προσέλευση των λουομένων. Οι παραλίες αυτές, είναι σημαντικός τουριστικός προορισμός και πόλος έλξης χιλιάδων επισκεπτών και πρέπει να λειτουργούν άψογα προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Η επιχείρηση διαθέτει εξοπλισμό πάνω από 350 ψάθινες ομπρέλες και πάνω από 1.000 ξαπλώστρες οικολογικών υλικών. Η ποιότητα αλλά και η ποσότητα του εξοπλισμού έχει βελτιωθεί και κάθε χρόνο, τα ομπρελοκαθίσματα αφού πρώτα συντηρηθούν και καθαριστούν, οργανώνονται και τοποθετούνται σε όλες τις παραλίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των λουόμενων.

Επίσης η επιχείρηση έχει τοποθετήσει ξύλινες ξαπλώστρες με υφασμάτινα στρώματα και στρώματα δερματίνης, ζαρντινιέρες με φυτά, ξύλινους διαδρόμους και καλαθάκια απορριμμάτων και γενικότερα έχει προβεί σε έργα συντήρησης, εξωραϊσμού και ανάπλασης.

Για τη σεζόν του 2024,  ο τιμοκατάλογος των ομπρελών και των ξαπλωστρών για την κοπή εισιτηρίων στις παραλίες που διαχειρίζεται η εταιρεία, θα είναι ίδιος με τον τιμοκατάλογο του 2023, ως εξής:

Παραλία Λυγαριάς – Παλαιοκάστρου: Ξαπλώστρα αλουμινίου 2 ευρώ το τεμάχιο και 7 ευρώ το σετ.

Παραλία Μονοναύτη – Αγία Πελαγία: Ξαπλώστρα αλουμινίου 2 ευρώ το τεμάχιο και 10 ευρώ το σετ.

Περαιτέρω, το ένα από τα πάρκινγκ της Μ.Α.ΕΔ.Η.Μ. θα λειτουργήσει με αντίτιμο και συγκεκριμένα το κεντρικό πάρκινγκ στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας (πλατεία) με αντίτιμο 2 ευρώ την ημέρα για τη θερινή σεζόν, ενώ τα πάρκινγκ των παραλιών Λυγαριάς , Μονοναύτη και Παλαιοκάστρου διατίθενται στους επισκέπτες δωρεάν. Ο ανωτέρω τιμοκατάλογος αλλά και οι δωρεάν παροχές, καταδεικνύουν ότι υπάρχουν και προσιτές στο κοινό οργανωμένες παραλίες σε δημοφιλείς περιοχές, οι οποίες προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους επισκέπτες.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα