Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

23 May 2024, 07:55 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 2 Ιουνίου, στην Καρυά της Ελασσόνας, έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης με τίτλο 4ος Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καρυά που βρίσκεται κοντά στον Όλυμπο, σε ένα ιδιαίτερα όμορφο σημείο της περιοχής του βουνού των θεών. Σκοπός της αθλητικής δράσης, είναι η ανάδειξη της περιοχής και του Θεσσαλικού Ολύμπου, η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη συμπεριφορών που αναδεικνύουν την πολιτιστική διάσταση του αθλητισμού και την συνεισφορά του στη διαμόρφωση χαρακτήρα.

Περαιτέρω, στους στόχους της διοργάνωσης είναι η διεξαγωγή του αγώνα σε ετήσια βάση, ώστε να καθιερωθεί στο καλεντάρι των ολοένα και δημοφιλέστερων αγώνων βουνού και να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Αναλυτικά, ο 4ος Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2024, περιλαμβάνει δύο αγώνες 25 χιλιομέτρων και 8,5 χιλιομέτρων και απευθύνεται τόσο σε αθλητές, όσο και σε λάτρεις του αθλήματος. 

Τέλος, η ευρείας απήχησης εκδήλωση, αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες και φίλους των σπορ, συμβάλλοντας στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα