Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

01 May 2024, 10:53 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δήμος Αγ.Νικολάου | Κοινή θέση με τους ξενοδόχους κατά των πλωτών αιολικών πάρκων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, όπως η αντίθεση στην δημιουργία πλωτών αιολικών πάρκων που θ΄ αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία του τόπου, ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη της τουριστικής εκπαίδευσης, αλλά  και με τη διαμονή εργαζομένων στον τουριστικό κλάδο, συζητήθηκαν στην συνάντηση που είχε χθες 30 Απριλίου  ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Μανώλης Μενεγάκης με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ξενοδόχων Ν. Λασιθίου κ. Γ. Προκοπάκη και το μέλος του Δ.Σ κ. Κωστάντζα Σπώκου (φωτογραφία).

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Μενεγάκης δήλωσε ότι ο Δήμος Αγίου Νικολάου, έχει εκφράσει την αντίθεση του για την ανάπτυξη πλωτών αιολικών πάρκων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου, ενώ εξέφρασε τη βούληση του, ώστε να συνδράμει ουσιαστικά στα θέματα που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη.

Συζητήθηκε μάλιστα, η πρόταση του δήμου για την παραχώρηση στο Υπουργείο Τουρισμού οικοπεδικής έκτασης με στόχο την ανάδειξη δομών τουριστικής εκπαίδευσης (ΑΣΤΕΚ κ.α).

Οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου εξέφρασαν τη θετική άποψη τους προκειμένου να υποστηρίξουν τη συγκεκριμένη πρόταση, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του δήμου.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα