Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

26 Feb 2024, 07:28 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Μύτικα και Κω

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές του Μύτικα και της Κω.

  • Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας, συνολικού εμβαδού 30 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Παλιόβαρκα Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, με σκοπό τη χρήση της για την πρόσδεση σκαφών, για λογαριασμό της εταιρείας ΘΕΣΜΟΣ VILLAGE I.K.E και για εποχιακή χρήση 9 μηνών. Η εξυπηρέτηση και μόνο της πρόσβασης προς και από την πλωτή εξέδρα, θα γίνεται με τη χρήση ενός διαδρόμου πρόσβασης συνολικών διαστάσεων 7,20 τ.μ. με απλή έδραση στον βυθό.

Σημειώνεται ότι πρέπει να λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας, προστασίας του περιβάλλοντος, ασφάλειας ναυσιπλοΐας και ασφάλειας των λουόμενων κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τοποθέτησης και κατά τη χρήση της πλωτής εξέδρας.

  • Παράλληλα, το Λιμεναρχείο Κω, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας στη θαλάσσια περιοχή Ψαλίδι της Κω, παρακείμενα ξενοδοχειακού καταλύματος MITSIS RAMIRA BEACH με σκοπό τη χρήση της ως σημείο εκκίνησης και στάθμευσης, μηχανοκίνητων και μη, θαλασσίων μέσων αναψυχής, για λογαριασμό της εταιρείας ΧΡΥΣΟΧΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ και για εποχιακή χρήση.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα