Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

04 Dec 2023, 07:18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εγκατάσταση παγοδρομίου στην κεντρική πλατεία Ιστιαίας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Ιστιαίας - Αιδηψού προκήρυξε δημοπρασία, για την εκμίσθωση δημοτικής έκτασης στην Κεντρική πλατεία Ιστιαίας και έναντι του Ναού της Αγίας Παρασκευής, για την εγκατάσταση και λειτουργία μη μόνιμης κατασκευής Παγοδρομίου, και Παιδικό τραινάκι.

Η δημοπρασία θα είναι φανερή, προφορική, πλειοδοτική και θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, στην Ιστιαία, ενώπιον της αρμόδιας Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασιών.

Η δημοπρασία θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου), ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής, την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. Η ελάχιστη τιμή πρώτης προσφοράς για τη μίσθωση της έκτασης στην Κεντρική Πλατείας Ιστιαίας (παγοδρομίου-λυόμενου οικίσκου) ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ και για την μίσθωση της έκτασης έναντι του Ιερού Ναού Αγ. Παρασκευής (παιδικό τραινάκι), ανέρχεται στο ποσό των 250,00 ευρώ. Η κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος θα βαρύνει τον μισθωτή.

Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται για χρονικό διάστημα 20 ημερών σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας που θα εκδοθεί πλέον 5 ημερών εγκατάστασης και 5 ημερών απεγκατάστασης του παγοδρομίου-λυόμενου οικίσκου-παιδικό τραινάκι.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα