Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

02 Oct 2023, 07:46 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διαγωνισμός για marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Εγκρίθηκε ο Ηλεκτρονικός Ανοικτός Διαγωνισμός από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την πραγματοποίηση marketing support σε αεροπορικές εταιρείες που συνδέουν την Θεσσαλονίκη με το εξωτερικό με απευθείας πτήσεις προϋπολογισμού 150.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Αντικείμενο είναι η έρευνα και ανάλυση των πιθανών αγορών στόχων τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και με εστίαση στις αεροπορικές εταιρείες προς τις αγορές αυτές. Παράλληλα, θα αξιολογηθεί η επέκταση, η διατήρηση και η δημιουργία τυχόν νέων δρομολογίων από τις εταιρείες προς το αεροδρόμιο Μακεδονία, καθώς και οι ενέργειες προώθησης και προβολής του στα προγράμματά τους.

Η υποστήριξη σε marketing ενέργειες είναι άμεσα συνδεδεμένη με την αντίστοιχη στρατηγική marketing των αεροπορικών εταιρειών και μπορεί να περιλαμβάνει προβολή και προώθηση νέων πτήσεων από και προς το αεροδρόμιο Μακεδονία των υφιστάμενων καθώς και τυχόν νέων εταιρειών. Η τουριστική προβολή marketing μπορεί να πραγματοποιείται μέσα στα αεροσκάφη κατά την διάρκεια των πτήσεων καθώς και διαδικτυακά μέσα από τα δίκτυα των αεροπορικών εταιρειών. Στόχος είναι η προώθηση και η μεγιστοποίηση της αναγνωρισιμότητας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού σε επιλεγμένες αγορές-στόχους με direct marketing και προβολή σε social media μέσω των αεροπορικών εταιρειών.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα