Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

28 Sep 2023, 07:47 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εκμισθώθηκε ο Ξενώνας Οινοχωρίου με 51 ευρώ το μήνα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στον κ. Φώτη Δουραλή εκμισθώθηκε από τον Δήμο Δελφών ο ξενώνας Οινοχωρίου, κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας.

Το δημοτικό ακίνητο είναι ένα διώροφο κτίριο μετά υπογείου. Ο χώρος θα χρησιμοποιηθεί από τον μισθωτή, το μεν ισόγειο ως κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συγκεκριμένα ως καφέ μπάρ - μεζεδοπωλείο- ψητοπωλείο, ο δε 1ος όροφος αποκλειστικά και μόνο ως Ξενώνας – ενοικιαζόμενα δωμάτια, καθώς και το υπόγειο ως αποθηκευτικός χώρος, απαγορευμένης της αλλαγής της χρήσεως των ανωτέρω χώρων του κτιρίου για οποιονδήποτε λόγο ή αιτία.

Το ανωτέρω κτίριο έχει ανοικοδομηθεί εντός οικοπέδου έκτασης 832 τ.μ. Η διάρκεια της μισθώσεως ορίζεται για χρονικό διάστημα 10 ετών, με δικαίωμα μονομερώς παράτασής της από το μισθωτή για 2 επί πλέον έτη, με προηγούμενη προ τριμήνου σχετική γνωστοποίησή του προς τον εκμισθωτή Δήμο Δελφών, αρχομένη εντός ενός μηνός από την υπογραφή της σύμβασης μισθώσεως, δηλαδή από την 1η Οκτωβρίου 2023.

Το μίσθωμα ορίζεται το ποσό των 612 ευρώ ετησίως, δηλαδή το ποσό των 51 ευρώ μηνιαίως. Ο μισθωτής θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε ο Δημοτικός Ξενώνας Οινοχωρίου να λειτουργεί όλες τις ημέρες του χρόνου για να παρέχει κατάλυμα, υπηρεσίες εστίασης και εν γένει τουριστικές υπηρεσίες στους κατοίκους, επισκέπτες, τουρίστες, κυνηγούς και περιηγητές της περιοχής της Κοινότητας Οινοχωρίου. Σε κάθε περίπτωση, ο μισθωτής αναλαμβάνει την υποχρέωση να λειτουργεί ο Δημοτικός Ξενώνας Οινοχωρίου, κατ’ ελάχιστο, όλα τα Σαββατοκύριακα, τις αργίες, τις εθνικές και τοπικές εορτές, την περίοδο των Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Φώτων (συγκεκριμένα από παραμονή Χριστουγέννων έως και των Φώτων), την περίοδο των Απόκρεω, την περίοδο του Πάσχα (από Μεγάλη Δευτέρα έως Κυριακή του Θωμά), καθώς και όλη την περίοδο του καλοκαιριού από 16/6 μέχρι 16/9, κάθε χρόνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα