Προγραμματική Σύμβαση για το Ράλλυ Ακρόπολις 2023

29 Aug 2023, 09:44 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Προγραμματική Σύμβαση για το Ράλλυ Ακρόπολις 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σε Προγραμματική Σύμβαση για τη διοργάνωση του Ράλλυ Ακρόπολις, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την περίοδο 7 έως 10 Σεπτεμβρίου, έχουν προχωρήσει η Περιφερειακή ‘Ένωση Δήμων Στερεάς Ελλάδας, οι δήμοι Λεβαδέων, Δελφών, Καρπενησίου, Μακρακώμης, Καμένων Βούρλων, Αμφίκλειας-Ελάτειας και ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας ΣΚΑΠΑΝΗ Α.Ε.

Ειδικότερα, η Προγραμματική Σύμβαση υπογράφεται στο πλαίσιο της διοργάνωσης του EKO Acropolis Rally 2023, το οποίο εντάχθηκε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ της FIA-Federation Internationale de l'Automobile και θα διεξαχθεί κατά κύριο λόγο στην περιοχή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Οι ειδικές διαδρομές θα Πραγματοποιηθούν στη Στερεά Ελλάδα  και ειδικότερα στους δήμους  Λεβαδέων, Δελφών, Καρπενησίου, Μακρακώμης & Αμφίκλειας – Ελάτειας με βασικό συντελεστή τον δήμο Καμένων Βούρλων ο οποίος θα αποτελέσει το σημείο φιλοξενίας και σημείο ανάπαυλας των ομάδων των αγωνιζομένων.

Μεταξύ άλλων, σκοπός της σύμβασης είναι η περιγραφή των όρων συνεργασίας των συμβαλλομένων μερών με στόχο τον σχεδιασμό, συντονισμό, υλοποίηση και επίβλεψη όλων των ενεργειών που απαιτούνται για την προβολή, προώθηση και συμμετοχή στο σχεδιασμό της διοργάνωσης του Ράλλυ Ακρόπολις και των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στις ευρύτερες χωρικές ενότητες των δήμων.

Τέλος, επιδιώκεται η συμμετοχή των κατοίκων των περιοχών, η προσέλκυση επισκεπτών, αλλά και η προβολή των εμπλεκόμενων δήμων τόσο πανελλαδικά, όσο και σε διεθνές επίπεδο, με απώτερο σκοπό την αύξηση της επισκεψιμότητάς τους και την προβολή του τουριστικού τους προϊόντος. 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα