Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Λέσβο, Ικαρία και Χίο

04 Jun 2023, 07:55 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή σε Λέσβο, Ικαρία και Χίο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ταξίδια εξοικείωσης για τουριστική προβολή διοργανώνει ο ΕΟΤ σε Λέσβο, Ικαρία και Χίο.

Το ταξίδι εξοικείωσης στη Λέσβο και στην Ικαρία θα πραγματοποιηθεί από 9 Ιουνίου έως 1η Ιουλίου με τη συμμετοχή του του κ. Wesley van Eijk- content creator & blogger. Σκοπός του εν λόγω ταξιδιού είναι η ανάδειξη της ποικιλομορφίας του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και ειδικότερα των δύο ελληνικών νησιών στην Ολλανδική Αγορά. Ειδικότερος στόχος είναι η τόνωση των κρατήσεων από την αγορά των Κάτω Χωρών.

Μετά το πέρας του ταξιδιού ο εν λόγω blogger θα δημοσιεύσει αρθρογραφία στο blog του https://grieksblauw.nl/, ενώ το υλικό του στην Ολλανδική γλώσσα θα αναρτηθεί και στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας ΕΟΤ Εξωτερικού Κάτω Χωρών ilovegriekenland.nl. Επιπλέον, θα κάνει και μία σειρά από παρουσιάσεις των ελληνικών προορισμών που έχει ήδη επισκεφτεί στο παρελθόν και θα επισκεφτεί σε αυτό το ταξίδι, στο πλαίσιο της συμμετοχής του ΕΟΤ στην τουριστική έκθεση VACANTIEBEURS, που θα λάβει χώρα από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου 2024.

Επίσης, η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Κύπρου θα διοργανώσει σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ταξίδι εξοικείωσης στη Λέσβο και στη Χίο από τις 8 έως τις 14 Ιουνίου. Στο ταξίδι θα συμμετέχουν 4 δημοσιογράφοι από την Κύπρο. Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της στρατηγικής του ΕΟΤ για την ανάδειξη και προβολή λιγότερο γνωστών ελληνικών προορισμών όπως τα νησιά Βορείου Αιγαίου.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα