3ος Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2023

21 Apr 2023, 08:40 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

3ος Ορεινός Αγώνας Karya Olympus Trail 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 21 Μαΐου στην Καρυά της Ελασσόνας έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του 3ου ορεινού αγώνα Karya Olympus Trail, τον οποίο μεταξύ άλλων συνδιοργανώνει ο Μ.Ε.Σ.Κ. Καρυάς ‘Ολυμπος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο χωριό Καρυά της Ελασσόνας που βρίσκεται κοντά στον Όλυμπο, σε ένα ιδιαίτερα όμορφο σημείο της όχι και τόσο γνωστής περιοχής του βουνού των θεών και σκοπός της είναι η ανάδειξη της περιοχής και του Θεσσαλικού Ολύμπου.

Περαιτέρω, σκοπός της αθλητικής δράσης είναι η καλλιέργεια του αθλητικού πνεύματος και η ανάπτυξη συμπεριφορών που αναδεικνύουν την πολιτιστική διάσταση του αθλητισμού και την συνεισφορά του στη διαμόρφωση έντιμου και ηθικού χαρακτήρα. Απώτερος σκοπός της διοργάνωσης είναι ο αγώνας ορεινού τρεξίματος να διεξάγεται σε ετήσια βάση, να καθιερωθεί στο καλεντάρι των ολοένα και δημοφιλέστερων αγώνων βουνού και να αποτελέσει πόλο έλξης για αθλητές τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού.

Περιλαμβάνει δύο αγώνες 25 και 8,5 χιλιομέτρων και απευθύνεται σε αθλητές και σε όσους επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή. Πρόκειται για μια εκδήλωση ευρείας απήχησης που αναμένεται να προσελκύσει αθλητές και φίλους του αθλήματος συμβάλλοντας στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα