Πλούσια αθλητική σκηνή με ανεμόπτερα στη Λάρισα

31 Mar 2023, 07:12 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πλούσια αθλητική σκηνή με ανεμόπτερα στη Λάρισα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο πολύ ενδιαφέρουσες διοργανώσεις έχουν προγραμματιστεί το επόμενο διάστημα στη Λάρισα. Πρόκειται για τους αγώνες F5j Larissa Meeting  που αναμένεται να διεξαχθούν στις 22 και στις 23 Απριλίου και  τους Πανελλήνιους Αγώνες F5j - F5jgr που έχουν προγραμματιστεί από τις 12 έως τις 14 Μαΐου. Τους δύο αγώνες συνδιοργανώνει μεταξύ άλλων η Αερολέσχη Λάρισας.

Ειδικότερα, οι αθλητικές δράσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στο αεροδρόμιο Τερψιθέας, περιλαμβάνουν συναρπαστικούς αγώνες τηλεκατευθυνόμενων ανεμόπτερων.

Ο μεν πρώτος αγώνας, ο οποίος είναι ενταγμένος στο ημερολόγιο της FAI ως αγώνας του παγκοσμίου κυπέλλου F-5J, θα παρουσιάσει τηλεκατευθυνόμενα ανεμόπτερα κατηγορίας F-5J, με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του αθλήματος, της ευγενούς άμιλλας, καθώς και τη διάδοση της αεροπορικής ιδέας.

Ο δεύτερος αγώνας, περιλαμβάνει πανελλήνιους αγώνες τηλεκατευθυνόμενων ανεμοπτέρων κατηγορίας F5J - F5JGR ενταγμένους στο ημερολόγιο της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας, δίνοντας έτσι περαιτέρω ώθηση στην προβολή του αθλήματος.

Πρόκειται για δύο εκδηλώσεις ευρείας απήχησης που αναμένεται να προσελκύσουν αεραθλητές και φίλους του αθλήματος, συμβάλλοντας στην τουριστική, πολιτιστική προβολή και οικονομική ανάπτυξη της περιοχής.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα