Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Eπέκταση της πλατφόρμας δικτύωσης επαγγελματιών Agora Central Greece

07 Feb 2023, 08:49 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Eπέκταση της πλατφόρμας δικτύωσης επαγγελματιών Agora Central Greece

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας σκοπεύει να προβεί στον ανασχεδιασμό και την επέκταση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας δικτύωσης επαγγελματιών “Agora Central Greece” με την προσθήκη δυνατότητας εκτέλεσης OnLine Εκθέσεων και b2b συναντήσεων.

Πέραν αυτού, αξίζει να σημειωθεί ότι από το 2016 έως το 2022 παρατηρείται μια σταδιακή και σταθερή άνοδος στον αριθμό των εκθέσεων που συμμετέχει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Αυτό έχει ως συνέπεια να αυξάνεται το ενδιαφέρον των εταιρειών και των παραγωγών που εκφράζουν την επιθυμία να συμμετέχουν με το περίπτερο της Περιφέρειας σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού.

Το κυριότερο ζητούμενο και το πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα είναι οι επαγγελματικές επαφές που πραγματοποιούν οι εκθέτες με τους υποψήφιους αγοραστές και οι συμφωνίες που κλείνονται. Ο αριθμός των επαφών παρουσιάζει αυξητική τάση μετά και την αποχή των 2 ετών λόγω της πανδημικής κρίσης, καθιστώντας σαφές ότι η εκθεσιακή πολιτική και οι δράσεις ενίσχυσης της επιχειρηματικότητας και εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας βαίνουν προς την σωστή κατεύθυνση.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα