Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Θάσο

30 Jan 2023, 08:17 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Άδειες για 2 πλωτές εξέδρες σε Κέρκυρα και Θάσο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Δύο άδειες για πλωτές εξέδρες εγκρίθηκαν από τους αρμόδιους φορείς, προς τοποθέτηση σε θαλάσσιες περιοχές της Κέρκυρας και της Θάσου.

Ειδικότερα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την εκ νέου τοποθέτηση πλωτής εξέδρας επιφάνειας 30 τ.μ., στη θαλάσσια περιοχή Σινιές στη θέση Πετρωτή της Κέρκυρας για λογαριασμό του κ. Martin Mark Edward John, με σκοπό τη χρήση της για την πρόσβαση λουόμενων σε δύσβατες θαλάσσιες περιοχές, κοντά στην ακτή. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών.

Παράλληλα, η Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων, ενέκρινε την τοποθέτηση πλωτής εξέδρας συνολικής επιφάνειας 123 τ.μ. στη θαλάσσια περιοχή Ποτός της Θάσου, μπροστά από το ξενοδοχείο ALEXANDRA BEACH, για λογαριασμό της εταιρείας ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΟΘΑΛΗ Α.Ε., με σκοπό τη χρήση της για την πρόσβαση λουόμενων σε δύσβατες θαλάσσιες περιοχές, κοντά στην ακτή. Η εν λόγω πλωτή εξέδρα, προορίζεται για εποχιακή χρήση μέχρι 6 μηνών

Σημειώνεται ότι οι ανωτέρω πλωτές εξέδρες θα τοποθετηθούν σε ασφαλή απόσταση από τυχόν λιμενικά έργα, που βρίσκονται ή κατασκευάζονται στη συγκεκριμένη θαλάσσια περιοχή, ενώ δεν επιτρέπεται η χρήση τους για εγκατάσταση και λειτουργία εστιατορίων ή κέντρων αναψυχής, ούτε δύνανται να εξυπηρετούν θέσεις μόνιμου ελλιμενισμού σκαφών ή διαφημιστικούς σκοπούς.

 
 
 
 
 
 
 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα