Συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου με την Εurobank

30 Jan 2023, 07:09 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Συνεργασία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νάξου με την Εurobank

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου έκανε αποδεκτές τις προσφορές της Τράπεζας Εurobank που αφορούν την παροχή τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών στο πλαίσια του σχεδίου «Νάξος- Το επόμενο ελληνικό smart island»  και την είσπραξη οφειλών μέσω διατραπεζικού κυκλώματος με χρήση κωδικών.

Το σχέδιο «Νάξος-Το επόμενο ελληνικό smart Island» προβλέπει και την αναβάθμιση των λιμενικών εγκαταστάσεων του νησιού και την προσαρμογή τους στο πρότυπο της smart μαρίνας.

Στο πλαίσιο του σχεδίου η τράπεζά προτίθεται να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια  για αναβάθμιση των προσφερομένων υπηρεσιών του Λιμενικού ταμείου και να συνδράμει στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του, παρέχοντας την υπηρεσία e-Commerce, προς την «έξυπνη Μαρίνα» του νησιού , με χρέωση πιστωτικής ή και χρεωστικής κάρτας μέσω του internet site του Λιμενικού Ταμείου. Με το σκοπό αυτό διασφαλίζονται η καλύτερη εξυπηρέτηση των οφειλετών (τουριστών αλλά και των κατοίκων του νησιού), που θα μπορούν να πληρώνουν εύκολα και γρήγορα με την κάρτα τους και χωρίς χρήση μετρητών, βελτιώνοντας έτσι και την τουριστική εικόνα του νησιού.

Επίσης, διασφαλίζεται η γρήγορη και ασφαλής διαχείριση των σχετικών εισπράξεων, από εξουσιοδοτημένα στελέχη της μαρίνας και η ασφάλεια των συναλλαγών σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα. Το δε σχετικό κόστος προμηθειών εκκαθάρισης συναλλαγών για πληρωμές μέσω καρτών Visa και Mastercard θα είναι μηδενικό για το Λιμενικό Ταμείο για χρονικό διάστημα τριών ετών από την έναρξη υπηρεσίας που θα επιβαρύνει την Τράπεζα.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα