Πρώτο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο

25 Jan 2023, 08:27 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Πρώτο Κύπελλο Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 25 και 26 Φεβρουαρίου προγραμματίζεται η διεξαγωγή του 1ου Κυπέλλου Υδάτινος Κόσμος στον Βόλο, σε μία πόλη με μακρά παράδοση στις υδάτινες δραστηριότητες.

Ειδικότερα, οι αγώνες κολύμβησης οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν για πρώτη φορά, στο κλειστό κολυμβητήριο 8 διαδρομών Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος», περιλαμβάνουν τρεις αγωνιστικές ενότητες, ως εξής: Κάθε σύλλογος συμμετέχει χωρίς αριθμητικούς περιορισμούς κολυμβητών σε κάθε αγώνισμα και για κάθε ηλικία από 9 έως 12 ετών.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες 9 ετών μπορούν να συμμετέχουν σε έως 2 ατομικά αγωνίσματα, οι αθλητές 10, 11 και 12 ετών συμμετέχουν σε 3 ατομικά αγωνίσματα, ενώ οι αθλητές 11 ετών, από τα 3 ατομικά αγωνίσματα που μπορούν να συμμετέχουν, τουλάχιστον το 1 δεν θα είναι αγώνισμα του ελεύθερου στυλ.

Επίσης, οι κολυμβητές και κολυμβήτριες 12 ετών, από τα 3 ατομικά αγωνίσματα που μπορούν να συμμετέχουν, μόνο το 1 θα μπορεί να είναι αγώνισμα αποστάσεως 50 μέτρων.

Περαιτέρω, όλοι οι αθλητές μπορούν να συμμετέχουν σε έως 2 αγωνίσματα ανά αγωνιστική ενότητα. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής εκπνέει την 1η Φεβρουαρίου. Τέλος, οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε αγωνίσματος θα βραβευτούν με μετάλλιο και δίπλωμα.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα