Τουρισμός | Ευοίωνες προοπτικές για αύξηση των Πολωνών τουριστών στην Κρήτη το 2023

21 Dec 2022, 12:28 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Τουρισμός | Ευοίωνες προοπτικές για αύξηση των Πολωνών τουριστών στην Κρήτη το 2023

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ευοίωνα μηνύματα για αυξανόμενη τουριστική ροή προς την Ελλάδα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κρήτη, εισέπραξαν οι επιχειρηματίες-μέλη του Επιμελητηρίου Ηρακλείου που δραστηριοποιούνται στον τουρισμό και συμμετείχαν στο «Greek Tourism B2B Workshop» στη Βαρσοβία.

Στις κατ΄ ιδίαν, προγραμματισμένες συναντήσεις τους με 64 Πολωνούς τουριστικούς πράκτορες και tour operators,  ήταν εμφανές το ενδιαφέρον για νέους προορισμούς και συνεργασία με τουριστικές επιχειρήσεις της Κρήτης, γεγονός που αποτελεί σημαντική παρακαταθήκη για την ερχόμενη τουριστική περίοδο.

Στην αποστολή του Επιμελητηρίου Ηρακλείου συμμετείχαν οι επιχειρήσεις - μέλη του:

BLUE AEGEAN HOLIDAYS
ΤΡΑΒΕΛ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ ΕΠΕ
ROΥAL RENTALS
Capsis hotel ASTORIA
SUNSHINE VILLAGE & SEASIDE

Πρόκειται για επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο ανοικτό κάλεσμα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το προηγούμενο διάστημα, δήλωσαν εγκαίρως συμμετοχή και θα λάβουν επιχορήγηση για την κάλυψη μέρους των εξόδων τους.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, της Πρεσβείας της Ελλάδος στην Πολωνία και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Με την επιστροφή της αποστολή ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου κ. Μανώλης Αλιφιεράκης τόνισε  ότι «Ο τουρισμός παραμένει η κινητήριος δύναμη της Οικονομίας της Κρήτης και εργαζόμαστε  για την αναβάθμισή του και τη προσέλκυση νέων επισκεπτών, ώστε να  προκύψουν πολλαπλά οφέλη για όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Καλούμε τις επιχειρήσεις – μέλη μας να αξιοποιούν ευκαιρίες συνεργασίας και είμαστε δίπλα τους σε κάθε προσπάθεια εξωστρέφειας».

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα