25.000 διανυκτερεύσεις στην περιοχή Κορινθίας και Λουτρακίου φέρνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

21 Dec 2022, 11:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

25.000 διανυκτερεύσεις στην περιοχή Κορινθίας και Λουτρακίου φέρνει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στην Κόρινθο θα διεξαχθεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκοποβολής Handgun I.P.S.C,, τον Σεπτέμβριο του 2023, τονώνοντας τουριστικά την περιοχή Κορινθίας και Λουτρακίου, καθώς αναμένεται να φιλοξενήσουν για δύο εβδομάδες πάνω από 1.500 αθλητές, κριτές, συνοδούς και θεατές.

Σύμφωνα με τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, η διεξαγωγή της διοργάνωσης θα αποφέρει αναμφισβήτητα ένα σημαντικό οικονομικό αποτύπωμα στην περιοχή, καθώς υπολογίζονται 25.000 διανυκτερεύσεις από 50 Ευρωπαϊκές Χώρες, συμβάλλοντας στην θετική προβολή του προορισμού η οποία θα είναι τεράστια.

Για την καλύτερη προετοιμασία της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, ενημερωτική συνάντηση εργασίας με εκπροσώπους της Οργανωτικής Επιτροπής της Διοργάνωσης και Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγ. Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, εκ μέρους του Τουριστικού Οργανισμού ο Πρόεδρος Σπύρος Καραβούλης, ο Γ. Γραμματέας Γιάννης Κόντης, ο Ταμίας Δημήτρης Βλάσσης, ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου Γιάννης Αλεξανδρής, τα μέλη του Δ.Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Κορινθίας Άννα Σιαγγανά, Άλκης Δρίτσας και Βασίλης Μπάκος, και ο Αντιπρόεδρος του  Δ.Σ του ΞΕΝΙΟΥ ΖΕΥΣ, Κων/νος Χατζόπουλος.  Εκ μέρους της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος ο Πρόεδρος Αθανάσιος Παπαγεωργίου και ο Ιωάννης Κελαιδάκης, Δ/ντης Αγώνα και Επικεφαλής του Όμιλου Αθλητικής Σκοποβολής Κορινθίας.

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου θα πλαισιώσει σε επίπεδο προβολής τη διοργάνωση με σκοπό να συνδράμει στη μεγιστοποίηση του αντίκτυπου για τις τοπικές επιχειρήσεις και για τον προορισμό  συνολικά. Αξιοσημείωτη είναι η συμβολή του Πρόεδρου του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου, ο οποίος συνέβαλε ουσιαστικά το 2018, στην διεκδίκηση της διεξαγωγής της  Διοργάνωσης στην Κορινθία.

Υπενθυμίζεται ότι η διοργάνωση φιλοξενήθηκε πριν από 10 χρόνια στη Ρόδο. 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα