Αθλητική εκδήλωση Nafplio Action σε Τολό και Ναύπλιο

14 Sep 2022, 09:19 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Αθλητική εκδήλωση Nafplio Action σε Τολό και Ναύπλιο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 1 και στις 2 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή του αθλητικού διημέρου, multisport event, Nafplio Action στο Τολό και Ναύπλιο, με την αδειοδότηση της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Ειδικότερα, η αθλητική διοργάνωση περιλαμβάνει δύο sub-sports events, ως εξής: Την πρώτη ημέρα διεξαγωγής των αγώνων, θα πραγματοποιηθούν οι κολυμβητικοί και δρομικοί αγώνες στην περιοχή του Τολού με την ονομασία Tolo Swim-Run και τη δεύτερη μέρα θα διεξαχθούν οι αγώνες τριάθλου και aquathlon, με την ονομασία Nafplio Triathlon,στο Λιμάνι Ναυπλίου.

Σκοπός των αθλητικών διοργανώσεων, είναι τόσο η ευαισθητοποίηση των νέων μέσα από ανάλογα ερεθίσματα, όσο και η αθλητική ψυχαγωγία των ενηλίκων. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Ναύπλιο δεν αποτελεί τυχαία έναν τουριστικό αλλά και αθλητικό προορισμό, καθώς έχει αποδείξει ότι διαθέτει τόσο την εμπειρία, όσο και τις υποδομές για την διοργάνωση ενός αξέχαστου αθλητικού διημέρου το οποίο αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες στην περιοχή. 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα