Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο Γερμανικό κρατικό κανάλι WDR

30 Aug 2022, 11:16 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Θεσσαλονίκη προβάλλεται στο Γερμανικό κρατικό κανάλι WDR

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Η  Θεσσαλονίκη και η Χαλκιδική προσέλκυσαν την προσοχή και τον θαυμασμό του γερμανικού κοινού μέσα από την πολύ γνωστή ταξιδιωτική εκπομπή Wunderschön, που θα πει «πανέμορφο», του γερμανικού κρατικού καναλιού WDR.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης υποδέχθηκε και ξενάγησε την ομάδα παραγωγής του WDR και την παρουσιάστρια Judith Rakers στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης.

Η άψογη συνεργασία είχε σαν αποτέλεσμα μία μοναδική παραγωγή που προβάλλει στο γερμανικό κοινό τα πιο όμορφα σημεία της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Το επεισόδιο προβλήθηκε στις 28/8 τηλεοπτικά σε πρώτη μετάδοση, ενώ είναι διαθέσιμο και στο Youtube.

Χαρακτηριστικό της απήχησης της του Wunderschön είναι τα παραπάνω από 30.000 views που είχε το επεισόδιο από την πρώτη μέρα προβολής του στο Youtube.

To WDR (Westdeutscher Rundfunk Köln) είναι γερμανικό δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό ίδρυμα που εδρεύει στην Ομοσπονδιακή Πολιτεία της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας και έχει την έδρα του στην Κολωνία. Είναι μέλος της κοινοπραξίας γερμανικών δημόσιων ραδιοτηλεοπτικών οργανισμών, ARD.
­
­
­
­
­
­
­

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα