13η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

27 Jun 2022, 07:22 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

13η Γιορτή Μουσικής στη Ρόδο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στο νησί της Ρόδου η 13η Γιορτή μουσικής, συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τον Πολιτιστικό & Λαογραφικό Σύλλογο Σορωνής Το Αμπερναλλι και τον Δήμο Ρόδου.

Σκοπός της εν λόγω δράσης, είναι η στήριξη και ανάπτυξη των τεχνών καθώς και η προώθηση των τοπικών καλλιτεχνικών ομάδων. Επίσης, η δράση συνδράμει και στην προώθηση του πολιτιστικού τουρισμού, ο οποίος εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο της ήπιας τουριστικής ανάπτυξης, με σεβασμό στο περιβάλλον και τη φέρουσα ικανότητα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων.

Σημειώνεται ότι ο Πολιτιστικός & Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Το Αμπερναλλι, διοργανώνει τη Γιορτή Μουσικής ως ένα σημαντικό μουσικό γεγονός, με παράλληλες δράσεις αλλά και οργανωμένη κατασκήνωση. Με αυτόν τον τρόπο, δίνει την ευκαιρία σε νέους ταλαντούχους μουσικούς που δημιουργούν μουσικές μπάντες και σχήματα όλων των ειδών μουσικής, καθώς και επαγγελματιών μουσικών, να συνυπάρξουν και να ακουστούν, καθώς και στους επισκέπτες να απολαύσουν το θέαμα και να χαλαρώσουν στο πανέμορφο άλσος του Άγιου Σουλά. Οι παράλληλες δράσεις που πλαισιώνουν τη Γιορτή, αφορούν σε αθλητισμό, ιππασία, επιτραπέζια παιχνίδια και περιπάτους στο δάσος.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα