Η Ίος προσεγγίζει τη Βραζιλία και «επενδύει» σε νέες τεχνικές προβολής

16 May 2022, 09:18 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Ίος προσεγγίζει τη Βραζιλία και «επενδύει» σε νέες τεχνικές προβολής

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Το «βλέμμα» του στις νέες αγορές στρέφει ο Δήμος Ιητών, αξιοποιώντας τα νέα τουριστικά δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τη χαλάρωση των περιορισμών λόγω πανδημίας. 

Ο κύκλος δημοσιογραφικών αποστολών «άνοιξε» πριν λίγες ημέρες με την προγραμματισμένη επίσκεψη της έγκυρης δημοσιογράφου και influencer Natália Manczyk. Mε 15 έτη εμπειρίας, η δημοφιλής blogger αρθρογραφεί κατά καιρούς στον κορυφαίο ειδησεογραφικό ιστότοπο της Βραζιλίας Catraca Livre με 53 εκατομμύρια επισκέψεις τον μήνα, διαθέτει δεκάδες χιλιάδες φίλους στο instagram, πιστούς αναγνώστες στο blog και 150.000 φίλους στο Kwai που είναι η δημοφιλής εφαρμογή της Βραζιλίας, παρόμοια του TIK TOK.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είχε τη δυνατότητα να εξερευνήσει τις εξωτικές παραλίες, τα διαχρονικά ιστορικά μνημεία, τον Τάφο το Ομήρου και τα γραφικά σοκάκια. Βίωσε τις δραστηριότητες και πήρε μία ικανοποιητική «γεύση» από την τοπική κουζίνα και την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών στο μαγευτικό νησί των Κυκλάδων.

«Η Ίος αλλάζει και εξελίσσεται και μαζί αλλάζουμε και αναπτύσσουμε τους τρόπους προβολής της. Δήμος και επαγγελματίες κάναμε μαζί την υπέρβαση παρά τις αντιξοότητες και αναδειχθήκαμε σε πρώτη νησιωτική περιοχή της Ελλάδας με τις μεγαλύτερες ποσοστιαίες ακτοπλοϊκές αφίξεις για το 2021, όμως ιδιαίτερα αισιόδοξες είναι και οι προβλέψεις για την επικείμενη τουριστική σεζόν», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιητών, Γκίκας Γκίκας.

Τη δημοσιογραφική επίσκεψη οργάνωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Αντώνης Μέττος και τον συντονισμό ανέλαβε ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Πλούτωνας Κοριτσιάδης. 

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα