Ρόδος: «Ποδαρικό» στη σεζόν σήμερα με πτήσεις από το Ισραήλ

13 May 2021, 11:36 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Ρόδος: «Ποδαρικό» στη σεζόν σήμερα με πτήσεις από το Ισραήλ

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Ρόδο επισήμως σηματοδοτεί η άφιξη, σήμερα, Πέμπτη 13 Μαΐου, το πρωί, των πρώτων τουριστών από το Ισραήλ και μάλιστα με αρκετές πτήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ ο Αντιδήμαρχος Τουριστικής Προβολής με στελέχη της Διεύθυνσης Τουρισμού θα βρίσκονται νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο για να τους υποδεχθούν με τον παραδοσιακό τρόπο!

Μάλιστα, όπως έχει κάνει γνωστό ο κ. Ταρασλιάς, τις προηγούμενες ημέρες, η υποδοχή των πρώτων επισκεπτών μας θα περιλαμβάνει μουσική, κεράσματα με τοπικά προϊόντα από συμπολίτες μας ντυμένους με τοπικές ενδυμασίες, παραδοσιακούς χορούς ενώ θα διανεμηθούν χάρτες και φυλλάδια της περιοχής μας.

Το πρόγραμμα
Μέχρι και αργά χθες το μεσημέρι ήταν σε ισχύ αυτές οι πρώτες πτήσεις που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα, δηλαδή οι εξής: οι αφίξεις θα ξεκινήσουν με την πτήση της Aegean που προσγειώνεται στις 7:15 το πρωί από Τελ Αβίβ και είναι 174 θέσεων.

Θα ακολουθήσει στις 8:35 πτήση της Ισραηλίτικης Εταιρίας EL AL, επίσης προερχόμενη από Τελ Αβίβ, χωρητικότητας 166 θέσεων.

Στη συνέχεια, θα προσγειωθεί πτήση της Ryanair από Βέλγιο χωρητικότητας 189 θέσεων.

Στις 12:00 το μεσημέρι πτήση επίσης από Τελ Αβίβ χωρητικότητας 174 θέσεων και στη 1:30 πτήση της Arkia επίσης από Τελ Αβίβ χωρητικότητας 122 θέσεων.

Διευκρινίζεται ότι αυτές είναι οι θέσεις των αεροσκαφών ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα έχουν πληρότητα.

Πηγή:  rodiaki. gr

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα