Η Χριστουγεννιάτικη Αθήνα «ταξιδεύει» στον κόσμο

25 Dec 2020, 14:37 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Η Χριστουγεννιάτικη Αθήνα «ταξιδεύει» στον κόσμο

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Αυτά τα Χριστούγεννα, η Αθήνα εκπέμπει τη λάμψη της παντού. Οι εικόνες της στολισμένης πόλης «ταξιδεύουν» σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από ένα βίντεο γεμάτο φως κι ελπίδα, που έχει αποδέκτες του, τους εκπροσώπους των σημαντικότερων διεθνών Μέσων. 

Ο Δήμος Αθηναίων, μέσω του This is Athens, του επίσημου οδηγού της πόλης, στέλνει θερμές γιορτινές ευχές και μαζί ένα μήνυμα αισιοδοξίας: Η Αθήνα θα είναι, σύντομα, έτοιμη να υποδεχθεί ξανά τους επισκέπτες της.

Οι εικόνες της φωτεινής, χριστουγεννιάτικης πόλης, «ξεδιπλώνονται» σε ένα βίντεο διάρκειας δύο λεπτών, γυρισμένο με drone: Το λαμπερό δέντρο στην πλατεία Ομονοίας, το εντυπωσιακό αστέρι στην πλατεία Συντάγματος, οι γεμάτοι με φως δρόμοι της πόλης και οι στολισμένες γειτονιές της, τα υπέρλαμπρα εμβληματικά κτίρια στους κεντρικούς δρόμους -καθένα από τα στιγμιότυπα «δηλώνει» ότι η πόλη, αυτές τις μέρες, γιορτάζει με τον δικό της τρόπο και αισιοδοξεί για τη χρονιά που έρχεται.

Για το 2021, η Αθήνα βρίσκεται ήδη στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο, διατηρώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στις διαδικτυακές αναζητήσεις των ταξιδιωτών. Η πόλη όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την επανάκαμψη του Τουρισμού, ανταγωνιζόμενη δυναμικά άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η ψηφιακή πλατφόρμα του This is Athens προβάλλει την πόλη στο εξωτερικό και αποτυπώνει τον «παλμό» της με περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς, ανάλογα με την εποχή. Το έργο της προβολής της πόλης στο εξωτερικό υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (EATA).

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα