CretefromHome: Νέο βίντεο και ιστότοπος της Περιφέρειας Κρήτης για τη στήριξη του τουρισμού

04 May 2020, 13:26 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

CretefromHome: Νέο βίντεο και ιστότοπος της Περιφέρειας Κρήτης για τη στήριξη του τουρισμού

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Κάθε τόπος, κάθε προορισμός γεμίζει το βιβλίο των αναμνήσεων μας με στιγμές ξεχωριστές. Ένας τέτοιος μοναδικός τόπος είναι και η Κρήτη. Το νησί που μπορεί να σου προσφέρει αξέχαστες εμπειρίες, η γη που ξυπνά τις αισθήσεις. Για την παιδική ματιά η Κρήτη είναι ταυτισμένη με το παιχνίδι στα χιλιόμετρα των μοναδικών παραλιών. Για τον έφηβο το ταξίδι με φίλους. Για την οικογένεια η φιλοξενία, η επαφή με τον πολιτισμό και την ιστορία του νησιού.

Με αφορμή το νέο βίντεο της Περιφέρειας Κρήτης για τις εμπειρίες ζωής στην Κρήτη, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης τονίζει: «Ως Περιφέρεια Κρήτης, πιστεύοντας στη δύναμη της συνεργασίας, συμμετέχουμε και επεκτείνουμε την πρωτοβουλία “greecefromhome” για τη στήριξη τουρισμού δημιουργώντας τον ιστότοπο “cretefromhome”. Ένα νέο ιστότοπο της Περιφέρειας Κρήτης που δημιουργήθηκε για να μοιραστεί μαζί σας την Κρήτη που αγαπάτε. Γιατί το αύριο πρέπει να μας βρει δυνατούς και προετοιμασμένους. Στα εκατομμύρια των επισκεπτών της Κρήτης, αλλά και σε αυτούς που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στον τόπο μας, λέμε  ότι η Κρήτη είναι ο τόπος που πρέπει να επισκεφθείς, το νησί που σε καλεί να επιστρέψεις!».

Μέσα από video, μέσα από παρουσιάσεις μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, μέσα από την προβολή της φυσικής ομορφιάς, της πολιτιστικής ταυτότητας της Κρήτης, της κουλτούρας των Κρητικών, ανοίγουμε ένα νέο παράθυρο στον κόσμο.

Το cretefromhome ενισχύει την πρωτοβουλία του Υπουργείο Τουρισμού greecefromhome. Συνδυάζει τις νέες τεχνολογίες με τον τουριστικό κλάδο. Αναδεικνύει τη δύναμη της ψηφιακής εποχής στη σημερινή πραγματικότητα. Με τη συνεργασία τοπικών φορέων, με τη στήριξη φορέων του πολιτισμού το περιεχόμενο θα ανανεώνεται και θα εμπλουτίζεται συνεχώς.

«Αυτή η περίοδος σηματοδοτεί μια μεγάλη πρόκληση για όλους μας. Μια νέα καθημερινότητα, αλλαγές στα σχέδια και τον προγραμματισμό μας.

Μένουμε σπίτι, κοιτάζοντας το μέλλον με αισιοδοξία. Ταξιδεύουμε με το μυαλό, επικοινωνούμε, μαθαίνουμε, σχεδιάζουμε.

Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι θα είμαστε ξανά μαζί.

Μένουμε σπίτι με την υπόσχεση ότι η Κρήτη είναι εδώ, έτοιμη να σας υποδεχθεί», υπογραμμίζει ο κ. Αρναουτάκης.

facebook | https://www.facebook.com/CreteRegion/videos/1997399810405240/

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ | https://cretefromhome.gr

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα