Η Κρήτη ως κινηματογραφικό αστέρι στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας

08 Mar 2020, 14:01 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Η Κρήτη ως κινηματογραφικό αστέρι στο νέο πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Σημαντικό στοιχείο προβολής της Κρήτης και το τρέχον έτος, είναι η οργάνωση εκδηλώσεων κάθε είδους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με τουριστικούς φορείς ή εξειδικευμένους συνεργάτες. Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών, είναι η επίτευξη της δημιουργικής μορφής προβολής της Κρήτης, η οποία να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες αγορές και με προτεραιότητα στις αγορές – στόχους.

Αναλυτικά, στη δράση του νέου προγράμματος τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Κρήτης για το 2020,  περιλαμβάνεται η διοργάνωση, επιμέλεια, συμμετοχή και στήριξη εκδηλώσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που προβάλλουν τον τουρισμό και τον πολιτισμό του νησιού. Συνεπώς δρομολογούνται  συνέδρια, ημερίδες, εκδήλωση για τον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Τουρισμού, road shows, work shops, προβολή σε πολυκαταστήματα, σταθμούς μετρό ή σε άλλα σημεία συγκέντρωσης πλήθους αλλά και κάθε είδους εκδηλώσεις και events που συμβάλλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Παράλληλα, προγραμματίζεται και η μετάδοση διαφημιστικών μηνυμάτων ή προβολή spot σε τηλεοπτικά δίκτυα, σε δορυφορικά ή άλλα κανάλια, καθώς και καταχωρήσεις σε ψηφιακά και έντυπα μέσα, ώστε να ενδυναμωθεί η τουριστική εικόνα της Κρήτης τόσο στις εκδηλώσεις της, όσο και στην προβολή της στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Τέλος, επιθυμία της Περιφέρειας είναι να προβληθεί ο φυσικός, πολιτιστικός και πολιτισμικός πλούτος του νησιού σε κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές υψηλής θεαματικότητας, ώστε να δημιουργηθεί στο κοινό η επιθυμία επίσκεψης στον τόπο των γυρισμάτων.

 

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα