Δήμος Ρόδου: Δράση για την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην ανακύκλωση

03 Dec 2019, 12:37 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Δήμος Ρόδου: Δράση για την ευαισθητοποίηση των μαθητών στην ανακύκλωση

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Δήμος Ρόδου και η Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) και την Μεσογειακή Εκπαιδευτική Πρωτοβουλία για το Περιβάλλον & την Αειφορία (MEdIES), πραγματοποιούν δράση με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών Δημοτικών Σχολείων του νησιού μας σε θέματα που αφορούν την Ανακύκλωση και φέρει τον τίτλο «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου».  

Τα παιδιά κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους στην εκδήλωση, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια σειρά  παιχνιδιών Ανακύκλωσης και άλλων δημιουργικών δραστηριοτήτων καθώς και να παίξουν στο Λούνα Παρκ της Ανακύκλωσης που θα λειτουργεί  στον χώρο.

Το πρόγραμμα της παραπάνω δράσης έχει ως ακολούθως:

05 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 17:15- 20:30 : Ημερίδα «Πλαστικά μετά τη Χρήση; Η θέση τους στον Μπλε κάδο! Μακριά από τις γαλάζιες θάλασσες» (στη αίθουσα του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου)

06 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 09:00- 13:00 : Η δράση των μαθητών «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου»  (στο αθλητικό κέντρο «Καλλιπάτειρα»). 

Στα πλαίσια της παραπάνω δράσεως, ο Δήμος ευχαριστεί το ΔΟΠΑΡ και τον πρόεδρο Αλέξη Κολιάδη για την παραχώρηση του αθλητικού κέντρου «Καλλιπάτειρα». Επίσης, ευχαριστεί το  Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και τον πρόεδρο  Ιωάννη Πάππου για την παραχώρηση της αίθουσας.

 

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα