Διεθνείς αγώνες κολύμβησης Corfu Emerald Cup 2019 στην Κέρκυρα

26 May 2019, 12:53 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Διεθνείς αγώνες κολύμβησης Corfu Emerald Cup 2019 στην Κέρκυρα

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 15 και στις 16 Ιουνίου θα διεξαχθούν στην Κέρκυρα οι αγώνες κολύμβησης Corfu Emerald Cup 2019, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στο νησί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Το Corfu Emerald Cup ευελπιστεί να εξελιχθεί σε θεσμό και να συμβάλει τόσο στη βελτίωση της τουριστικής εμπειρίας όσο και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο νησί της Κέρκυρας.

Πρόκειται για αγώνες που περιλαμβάνουν τρεις ξεχωριστές κατηγορίες κολύμβησης, Ελεύθερο Κολύμπι, Stand-Up Pad (SUP) και Διασκέδαση, με συμμετοχές παιδιών, επαγγελματιών και ενηλίκων, εκπληρώνοντας τον στόχο του αγωνιστικού φάσματος.

Ειδικότερα, ο αγώνας των 7.400 μέτρων και των 3.500 μέτρων θα έχει ως αφετηρία το Ποντικονήσι και τερματισμό την Παραλία Μπενιτσών, στο Angsana Corfu Hotel.

Η φετινή διοργάνωση, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος των συμμετεχόντων, τελεί υπό την αιγίδα του Ναυτικού Αθλητικού Ομίλου Κέρκυρας (ΝΑΟΚ), του SUP EURO Tour, National SUP & Surf Association ενώ προγραμματίζεται ήδη η συμμετοχή και η συνεργασία με το Ελληνικό Πρόγραμμα των Special Olympics, Παράρτημα Κέρκυρας.

Τους ανωτέρω αγώνες, θα πλαισιώνουν πολιτιστικές εκδηλώσεις οι οποίες θα φέρουν τους αθλητές κοντά στη νησιώτικη παράδοση, ενώ το αγωνιστικό και πολιτιστικό διήμερο αναμένεται να προβληθεί στα ΜΜΕ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

 

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα