Ο τουρισμός το χειμώνα στην Κρήτη

15 Apr 2019, 09:39 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Ο τουρισμός το χειμώνα στην Κρήτη

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την παραγωγή βίντεο για την τουριστική προβολή της Κρήτης και ειδικότερα για την προώθηση του χειμερινού τουρισμού αποφάσισε η Περιφέρεια Κρήτης.

Η παραγωγή του προωθητικού βίντεο, θα εστιάζει στο χειμερινό πρόσωπο του νησιού και θα προβάλλει το πλήθος των εναλλακτικών, πολιτιστικών, αθλητικών και άλλων δραστηριοτήτων οι οποίες προσφέρονται στον επισκέπτη, αλλά κυρίως την αυθεντική κρητική φιλοξενία και θα αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για τη προώθηση του χειμερινού τουρισμού στην Κρήτη.

Η ανωτέρω δράση, συνολικού προϋπολογισμού 24.800 ευρώ, βασίζεται στις σύγχρονες προσεγγίσεις, στο σκεπτικό και τις απαιτήσεις του σχεδίου τουριστικής προβολής και σε μια δυνατή σεναριακή ιδέα. Παράλληλα, τα υφιστάμενα βίντεο θα προσαρμοστούν ώστε να προβληθούν μέσω του διαδικτύου και κοινωνικών μέσων.

Έναυσμα για την ανωτέρω απόφαση, αποτελεί το γεγονός ότι η Κρήτη έχει εδραιωθεί στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη ως καλοκαιρινός προορισμός διακοπών, οποίος προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, μεγάλο φυσικό και πολιτιστικό πλούτο, υψηλή γαστρονομία, ποικιλία δραστηριοτήτων αναψυχής αλλά πρωτίστως αυθεντική φιλοξενία και ασφάλεια. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου είναι επιτυχείς, ενώ σε σύμπνοια με την εθνική στρατηγική για την εδραίωση της Ελλάδας ως χώρα για διακοπές 365 ημέρες το χρόνο, η Περιφέρεια Κρήτης θέτει ως στρατηγική προτεραιότητα μεταξύ άλλων την προώθηση του χειμερινού τουρισμού και των εναλλακτικών μορφών τουρισμού.

Facebook Twitter Linkedin

διαβάστε ακόμα

δημοφιλέστερα