Προβολή των φυσικών και πολιτιστικών πόρων των Ιονίων Νήσων

11 Apr 2019, 09:52 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Προβολή των φυσικών και πολιτιστικών πόρων των Ιονίων Νήσων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Την υποβολή πρότασης στην πρόσκληση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιονίων Νήσων, που αφορά στην υλοποίηση ενεργειών και δράσεων τουριστικής προβολής φυσικών και πολιτιστικών πόρων, ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ιονίων Νήσων.

Η δράση, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα εξής:

- Δημιουργία και ανάπτυξη υλικού προβολής, όπως ενιαία επικοινωνιακή πλατφόρμα, θεματικά κείμενα προορισμών (story telling), δημιουργία photo gallery και δημιουργία θεματικών video.

-Εργαλεία ψηφιακής καμπάνιας, προώθησης και διαφήμισης, όπως είναι ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη Τumblr Page, πρόγραμμα media plan σε εξειδικευμένες πλατφόρμες, ψηφιακή προώθηση σε επιλεγμένα sites, καινοτόμα πλατφόρμα cluster TV, προβολή στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

-Διαφημιστική προβολή στο εξωτερικό με έντυπες καταχωρήσεις και τηλεοπτικές διαφημίσεις σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού, διαφήμιση με banners σε Google Ads- Yahoo και άλλα.

-Ενέργειες δημοσίων σχέσεων, διεθνών συνεργασιών και εκδηλώσεων όπως είναι τα Press & Media trips με τη φιλοξενία δημοσιογράφων του εξωτερικού, ενεργοποίηση των Bloggers για τη δημιουργία θεματικών εμπειριών, ψηφιακή καμπάνια δημοσίων σχέσεων.

-Διαγωνισμοί στο εξωτερικό, διεθνείς συνεργασίες με αναγνωρισμένα μέσα του εξωτερικού, διοργάνωση roadshοw σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού, διοργάνωση θεματικών εκδηλώσεων για επιλεγμένα κοινά-στόχους, εμπορικές συμφωνίες με brands, tour operators και φορείς για συνέργειες.

 

 

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα