Εκθέσεις στο τέμενος Γιαλί Τζαμισί στα Χανιά

11 Apr 2019, 09:41 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Εκθέσεις στο τέμενος Γιαλί Τζαμισί στα Χανιά

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τους όρους και τις τιμές παραχώρησης της χρήσης του Τεμένους Γιαλί Τζαμισί Ενετικού Λιμένα Χανίων ενέκρινε το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

Ειδικότερα, θα παραχωρείται η Νότια αίθουσα του Γιαλί Τζαμισί, κυρίως για εκθέσεις εικαστικού περιεχομένου.  

Οι αιτήσεις για την χρήση του Τεμένους θα γίνονται δεκτές μόνο μέσα στο ίδιο ημερολογιακό έτος για το οποίο ζητείται η παραχώρηση και θα κατατίθενται στο γραφείο της ανωτέρω υπηρεσίας μέσω της ιστοσελίδας της.

Ο τιμοκατάλογος χρήσεως του Τεμένους για το 2019, έχει ως εξής:

Ημερήσια χρέωση χωρίς χαρτόσημο, που αφορά σε παραχώρηση της Μεγάλης, Νότιας αίθουσας σε ιδιώτες ή σε ιδιώτες σε συνδιοργάνωση με δημόσιους ή ιδιωτικούς φορείς :

Απρίλιος – Μάιος : 110 ευρώ, Ιούνιος : 130 ευρώ, Ιούλιος – Αύγουστος- Σεπτέμβριος: 170 ευρώ, Οκτώβριος: 110 ευρώ, Νοέμβριος – Δεκέμβριος: 70 ευρώ.

Ημερήσια χρέωση χωρίς χαρτόσημο που αφορά σε παραχώρηση της Μεγάλης Νότιας αίθουσας σε δημόσιους, μη κερδοσκοπικούς φορείς:

Απρίλιος – Μάιος: 60 ευρώ, Ιούνιος : 90 ευρώ, Ιούλιος – Αύγουστος- Σεπτέμβριος : 120 ευρώ, Οκτώβριος: 60 ευρώ, Νοέμβριος – Δεκέμβριος: 40 ευρώ.

Σημειώνεται ότι η μίσθωση εκ του Δήμου Χανίων και των νομικών του προσώπων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους δύο μήνες, ενώ οι σύλλογοι εικαστικών, οι ιδιώτες ζωγράφοι και εικαστικοί γενικότερα, έχουν τη δυνατότητα μίσθωσης έως 6 ημερών, 7 με την ημέρα παραλαβής του κλειδιού η οποία δεν χρεώνεται.  

Για εκθέσεις στο Γιαλί Τζαμί που διοργανώνονται ή συνδιοργανώνονται από τον Δήμο Χανίων ή το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, για χρονική διάρκεια έως και 7 ημέρες συνολικά και εφόσον το επιτρέπει το διαμορφωμένο πρόγραμμα, δεν θα ισχύουν οι παραπάνω χρεώσεις αλλά η χρήση θα είναι δωρεάν.

 

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα