Το Ρέθυμνο στην έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

19 Mar 2019, 11:06 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

TornosNews.gr

Το Ρέθυμνο στην έκθεση ΜΙΤΤ της Μόσχας

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Τη διενέργεια σειράς επαφών με Tour Operators και ΜΜΕ της Ρωσίας πραγματοποίησε ο Δήμος Ρεθύμνου στο πλαίσιο της κορυφαίας διεθνούς τουριστικής έκθεσης τουρισμού της Ρωσίας ΜΙΤΤ 2019, που έκλεισε τις πύλες της την περασμένη Πέμπτη.

Η έκθεση συγκέντρωσε πάνω από 22.000 εμπορικούς επισκέπτες από τη Ρωσία και από 90 χώρες και 1.800 εκθέτες από 54 χώρες. Οι επαφές του Δήμου Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκαν μέσω της Russian Media Group, με τη συμβολή του Διευθυντή του ΕΟΤ Μόσχας και ΚΑΚ, κ. Πολύκαρπο Ευσταθίου.

Πραγματοποιήθηκαν σειρά επαφών με πάνω από 30 δημοσιογράφους, εκδότες και bloggers, μεταξύ των οποίων από τα περιοδικά ROBB REPORT, TTG , το πρακτορεία ειδήσεων SPUTNIK & TASS, και τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά ΜΜΕ : Russian Travel news, Τurizm, Votspuk, Τourprom, Tourbus, γνωστοί food bloggers, καθώς και τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές πλατφόρμες της Ρωσίας & CIS χώρες PROFI TRAVEL, SLETAT, αλλά και τηλεοπτικά δίκτυα RU24 TV και RTVI, οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να επισκεφθούν το Δήμο Ρεθύμνου. 

Ο Δήμος Ρεθύμνου πραγματοποίησε επίσης κορυφαίες Β2Β συναντήσεις με σημαντικούς Tour Οperators αλλά και Travel Agents της Ρωσίας που ειδικεύονται στον πολιτιστικό – οικογενειακό, γαστρονομικό και τον οινοτουρισμό. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και η γενική διευθύντρια του Συνδέσμου Tour Operators της Ρωσίας (ATOR) κα Μaya Lomidze, η οποία ενθουσιάστηκε από την αυθεντικότητα του προορισμού

Στόχος μας είναι να μεταδώσουμε στους επαγγελματίες και το ταξιδιωτικό κοινό το σλόγκαν «Ρέθυμνο, έξυπνη επιλογή όλο το χρόνο», που συνοδεύει κάθε ενέργεια προβολής τουν Ρεθύμνου σε Ελλάδα και εξωτερικό, εξηγεί η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου Τουρισμού, Κα Πέπυ Μπιρλιράκη, υπογραμμίζοντας ότι οι επαφές στη Ρωσία εντάσσονται στη στρατηγική επιδίωξη του Ρεθύμνου να αναδείξει τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού στην περιοχή και να προσελκύσει τουρίστες με υψηλά εισοδήματα. 

 
Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα