Προώθηση της Ρόδου ως προορισμού για γαμήλιο τουρισμό Κινέζων

11 Sep 2018, 09:49 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Προώθηση της Ρόδου ως προορισμού για γαμήλιο τουρισμό Κινέζων

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην προβολή και προώθηση του νησιού της Ρόδου ως γαμήλιου προορισμού, κυρίως για τους κινέζους μελλόνυμφους.

Σύμφωνα με την απόφαση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και σε συνεργασία με την εταιρεία Wedding Group Co, στο νησί θα λάβει χώρα σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών προώθησης των γάµων, ως εξειδικευµένη µορφή τουρισµού στην κινέζικη αγορά. Η εν λόγω δράση, προϋπολογισμού 18.848 ευρώ, έχει ως στόχο την προβολή της Ρόδου ως ιδανικού προορισµού γαµήλιου τουρισµού. Άλλωστε, η γαµήλια βιοµηχανία στην Κίνα γνωρίζει µεγάλη άνθιση, εφόσον όλο και περισσότερα ζευγάρια ταξιδεύουν στο εξωτερικό αναζητώντας ένα ξεχωριστό περιβάλλον για τη σηµαντικότερη ηµέρα της ζωής τους.

Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη επίσκεψή της στη Ρόδο η επικεφαλής της κινεζικής αποστολής, πρόεδρος της Ένωσης των επιχειρήσεων της επαρχίας Yunnan που δραστηριοποιούνται στον χώρο της διοργάνωσης γάμων, Jiang Yabi ο προορισμός είναι ιδανικός για την ανάπτυξη του γαμήλιου τουρισμού, λόγω του ότι προσφέρει μια πλούσια εναλλαγή εικόνων και μία ευρεία γκάμα εμπειριών, συμπληρώνοντας «η Ρόδος είναι ένα πανέμορφο και ρομαντικό νησί. Ανυπομονώ να φέρω περισσότερα νέα ζευγάρια τον Οκτώβριο για να έχουν μία ξεχωριστή γαμήλια εμπειρία».

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα καλύψει τα έξοδα διαµονής για 7 διανυκτερεύσεις, µετακινήσεων, διατροφής, εκδροµών, ξενάγησης και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για µια εκδροµή στη Σύµη , για 27 άτοµα , τα οποία θα συµµετέχουν και θα συµβάλλουν στη δράση.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα