Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών στην Κω

03 Aug 2018, 09:27 | ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Σοφία Κοντογιάννη

Παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ερασιτεχνών στην Κω

Facebook Twitter Linkedin
Επενδύσεις

Στις 5 Αυγούστου αρχίζουν οι εγγραφές για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας ερασιτεχνών UCI Kos Granfondo που θα διοργανωθεί μεταξύ 19 και 21 Απριλίου 2019 στο νησί της Κω.

Πρόκειται για μια σημαντική αθλητική συνάντηση, συνδιοργάνωσης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Κω, την εταιρεία Sports Tours Hellas και τον Ποδηλατικό όμιλο Kω, η οποία φέτος οδήγησε τους συμμετέχοντες στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 30 Αυγούστου και 2 Σεπτεμβρίου  στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Οι αγώνες αποτελούνται από έναν ατομικής χρονομέτρησης απόστασης 20.6 χλμ. και έναν αντοχής απόστασης 114 χλμ. (87χλμ. για την κατηγορία ανδρών 65+ και γυναικών 60+) οι οποίοι είναι και οι προκριματικοί αγώνες για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν οι ποδηλάτες που θα εκδώσουν ημερήσια άδεια συμμετοχής, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, όσοι διαθέτουν Master license ή δελτίο "ELITE", εκτός ορισμένων εξαιρέσεων, όπως είναι κάθε αθλητής που κατά τη διάρκεια του χρόνου έχει εκδώσει δελτίο σαν μέλος μιας ομάδας που έχει εγγραφεί στη UCI.

Η Οργανωτική επιτροπή θα προσφέρει στους συμμετέχοντες πακέτα που περιλαμβάνουν διαμονή, διατροφή, εγγραφή, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο της διοργάνωσης, δώρο, ασφάλιση αστικής ευθύνης, μηχανική κάλυψη κατά τη διάρκεια των αγώνων και υδροτροφοδοσία.

Για την ακτοπλοϊκή μεταφορά προσφέρεται έκπτωση 50% σε επιβάτες και οχήματα, ενώ ποδηλατική ομάδα άνω των 12 ατόμων έχει επιπλέον έκπτωση 5%. Τέλος, η αερομεταφορά των ποδηλάτων αναμένεται να είναι δωρεάν για τους συμμετέχοντες, όπως και στην φετινή διοργάνωση.

Facebook Twitter Linkedin

δημοφιλέστερα